BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilliyet yazar Gürsel ile yollarını ayırdı----

Milliyet yazar Gürsel ile yollarını ayırdı

Milliyet yazar Gürsel ile yollarını ayırdı
23 Temmuz 2015 - 06:18 www.finansgundem.com

Milliyet Gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki tweet'i nedeniyle yazar Ahmet Kadri Gürsel ile yollarını ayırdığını duyurdu

Milliyet gazetesi, Suruç katliamının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dünya liderlerinden gelen mesajlar için Twitter hesabından yaptığı yorum nedeniyle yazar Ahmet Kadri Gürsel ile yollarını ayırdığını kamuoyuna duyurdu. 

Milliyet'te 'Kamuoyuna duyuru' başlağıyla verilen açıklama şöyle:

Suruç'ta meydana gelen vahim terör saldırısında 32 vatandaşımız yaşamını yitirmiş, 100'den fazlasının yaralanmış olmasının tüm ülkede yarattığı üzüntü kamuoyunun malumudur.
0Sitene Ekle

Bu vahşetin yol açtığı can kayıpları karşısında, ülkemizin büyük acısını paylaşmak, terör eylemi ve örgütünü kınamak amacıyla yabancı devlet adamlarının Türkiye'deki mevkidaşlarını arayarak taziyelerini bildirmelerine ilişkin olarak, yazarımız Sn. Ahmet Kadri Gürsel'in yaptığı yorumlar, gazetecinin etik kurallarıyla bağdaşmadığı gibi grubumuzun yayıncılık anlayışı ve sorumluluğuyla da ters düşmektedir.

Birlikte çalışma ortamımızı tahrip eden bu tutumu nedeniyle Sn. Ahmet Kadri Gürsel'le yollarımız 22.07.2015 tarihi itibarıyla ayrılmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyrulur.

İnsan Kaynakları Müdürlüğü

NE DEMİŞTİ?

Ahmet Kadri Gürsel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yabancı liderlerin Türkiye'deki IŞİD terörünün bir numaralı sebebini oluşturan kişiyi arayıp Suruç için başsağlığı dilemeleri utanç verici" ifadesini kullanmıştı. 


YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yakup 23 Temmuz 2015 11:56

    Kadri Gürsel misin nesin, kendi söylediğine kendin inanıyon mu, yalancı çoban, işidi ve yeni adı daişi terör listesine ilk alan ülke Türkiye değil mi, ha sen esedi çok seviyorsan başka, Türkiye suriye'den gelen mültecilere kucak açmasaydı çok mu farklı olacaktı her şey...

  • nn23 Temmuz 2015 09:28

    kadri gürsel sınırları ve haddini aşmış İSİD BİR AMERİKAN MASALI ERDOĞAN MASALI DEĞİL