BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMilliler, Japonya'ya farklı mağlup oldu!----

Milliler, Japonya'ya farklı mağlup oldu!

Milliler, Japonya'ya farklı mağlup oldu!
12 Eylül 2023 - 17:30 www.finansgundem.com

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Belçika'da karşılaştığı Japonya'ya 4-2 mağlup oldu. Ay-Yıldızlılarımız'ın golleri Ozan Kabak ve Bertuğ Yıldırım'dan geldi.


EURO 2024 Elemeleri gruplarında Ermenistan ile berabere kalarak hayal kırıklığı yaşayan A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Japonya'ya 4-2 kaybetti.

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda ‘bay’ geçtiği bu haftayı Japonya ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. Milliler Belçika’da oynanan özel maçta Japonya’ya 4-2 mağlup oldu.

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 5. maçında Ermenistan ile 1-1 berabere kalarak hayal kırıklığı yaşayan ay yıldızlılar, Japonya karşısında da beklenen performansı gösteremedi.

Arka arkaya yediği gollerle 3-0 geriye düşen milliler ilk yarı biterken farkı 2’ye indirdi. İkinci yarıya daha hareketli başlayan Milli Takım bir gol daha bularak skoru 3-2’ye taşıdı ve geri dönüş için umutlandırdı.

Ancak Japonya kazandığı penaltı ile farkı yeniden 2’ye çıkardı. 21 yıl sonra karşı karşıya gelen iki takımın özel maçında kazanan taraf 4-2’lik skorla Japonya oldu.

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)