BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMilli yıldız Barcelona'da----

Milli yıldız Barcelona'da

Milli yıldız Barcelona'da
23 Haziran 2021 - 15:05 www.finansgundem.com

Anadolu Efes'te bu sezon EuroLeague şampiyonluğunu ve ING Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu kazanan Sertaç Şanlı'nın yeni adresi belli oldu. Daha önce Barcelona ile prensip anlaşmasına varan 29 yaşındaki pivot, iki yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Bu sezon EuroLeague şampiyonluğunu ve ING Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu kazanan Anadolu Efes'te milli yıldız Sertaç Şanlı, Barcelona'ya 2 yıllık imzayı attı. beIN Sports'un son dakika haberine göre; Daha önce Barcelona ile prensip anlaşmasına varan 29 yaşındaki pivot, iki yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Anadolu Efes formasıyla bu sezon THY Euroleague ve ING Basketbol Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Sertaç Şanlı gelecek sezondan itibaren Barcelona forması giyecek.

Anadolu Efes, Euroleague Final Four finalinde Barcelona'yı mağlup ederek kupaya uzanmış ve Sertaç Şanlı da performansıyla dikkat çekmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)