BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilli Savunma Bakanlığı: Ermenistan, şimdi de ateşkesi ihlal ediyor----

Milli Savunma Bakanlığı: Ermenistan, şimdi de ateşkesi ihlal ediyor

Milli Savunma Bakanlığı: Ermenistan, şimdi de ateşkesi ihlal ediyor
11 Ekim 2020 - 11:20 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, "Savaş suçu ve insanlık suçu işleyen Ermenistan, şimdi de ateşkesi ihlal ediyor. Ermenistan ateşkeste bile sivil yerleşim yerlerine saldırıları sürdürüyor."

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Savaş suçu ve insanlık suçu işleyen Ermenistan, şimdi de ateşkesi ihlal ediyor. Ermenistan ateşkeste bile sivil yerleşim yerlerine saldırıları sürdürüyor. Uluslararası kamuoyu Ermenistan’a karşı sesini yükseltmelidir'' dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • darius11 Ekim 2020 12:40

    Zalim bir millet bunlar, ve bunlara acırsanız acınacak hale gelebilirsiniz. O zaman göze göz dişe diş. Sivil ölümlerini sözde bir ateşkes bahanesiyle verdik. Bunun hakkını yöneticiler veremez. Göze göz dişe diş ve Nahçıvan a kadar olan bölgeyi barış ve huzura kavuşturmak lazım. Alınan yerdeki ermeniler kendi ülkelerine yollanmalı. Bu ermeniler, ingilizlere Osmanlı askerini asitli havuzlara attırtan aşağılıklar. Acırsanız, and olsun mahşerde size acımayacaz.