BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilli Eğitim Bakanı Tekin: Müfredat değişikliğini yakın zamanda paylaşacağız----

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Müfredat değişikliğini yakın zamanda paylaşacağız

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Müfredat değişikliğini yakın zamanda paylaşacağız
03 Şubat 2024 - 22:28 www.finansgundem.com

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredat değişikliği çalışmalarına ilişkin konuştu. Tekin, değişikliği yakın zamanda paylaşacaklarını belirtti.

'Öğretmenler Odası Buluşmaları' kapsamında Ankara'da görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredat değişikliğinin zamanlamasına dair bilgi verdi.

Müfredat değişikliği çalışmalarına ilişkin olarak konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Ana paradigmasından tutun, bize ait ve bizim değerlerimizle inşa edilmiş, bizim referans değerlerimizin ışığında oluşturulmuş bir eğitim sisteminin inşası için gerekli çalışmalarımızı tamamladık, yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız inşallah” dedi.

Müfredat dinamik bir yapıda olmalı

Bakanlığın önemli bir çalışması olan müfredat değişikliğini yakın zamanda kamuoyuna açıklayacaklarını dile getiren Tekin, “Müfredat, hızla değişen dünya koşulları, güncel gelişmeler göz önünde bulundurularak devamlı güncellenecek canlı ve dinamik bir yapıda olmalı. Ana paradigmasından tutun, bize ait ve bizim değerlerimizle inşa edilmiş, bizim referans değerlerimizin ışığında oluşturulmuş bir eğitim sisteminin inşası için gerekli çalışmalarımızı tamamladık, yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız inşallah” şeklinde konuştu.

Eğitimde yeni müfredat hazırlığı

 

MEB'den müfredat yeniliği

 

Yeni müfredat kademeli şekilde uygulanacak

 

Tüm sınıflarda müfredat değişiyor