BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Millet ittifakında şehitler tepesi boş kalacak"----

"Millet ittifakında şehitler tepesi boş kalacak"

Millet ittifakında şehitler tepesi boş kalacak
29 Şubat 2020 - 14:35 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Şehitler tepesi boş kalmayacak" sözünü hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Milletime söz veriyorum. Millet ittifakı iktidarında şehitler tepesi boş kalacak" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan İdlib saldırısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk açıklamasına ilişkin tepki göstererek,"Erdoğan'ın yaptığı konuşma beni derinden etkilemiş durumda. Daha cenazeler defnedilmedi. Bu nasıl bir konuşma? Derdi benim. Ya arkadaş benden ne istiyorsun sen? Ya acı günde bari kavga etmeyelim. Arkadaş benden ne istiyorsun sen. Şehitlerimiz var. Memlekete başsağlığı dileyelim” dedi.

Erdoğan’ın “Şehitler tepesi boş kalmayacak” sözünü hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Buradan bütün milletime söz veriyorum. Millet ittifakının iktidarında şehitler tepesi boş kalacak” diye konuştu. 

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yazık günah değil mi? Şimdi konuştuğumuz için çok üzgünüm. Bir başsağlığı dileyin. Sanki olağan bir işmiş gibi, Bu Meclis niye var. Bütün vatandaşlarımızında şunu söylemek isterim. Başımız sağ-olsun. Hiç kimsenin tırnağına zarar gelmesini istemiyoruz. *Tuzun koktuğu yerde ne söylenir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol 01 Mart 2020 07:27

    muhalefet partilerinde hiç iş yok bukadar haksızlık adaletsizlik karşısında birşey yapmamak iktidar partisinin istediğini söyleyip muhalefet partisi söylediğinde tazminat davası açmak yani ben istediğimi yaparım mantığına muhalefet olarak dur deyin bukadar insan size oy vermiş onların hakkını neden savunmuyosunuz gerekirse sinei millete gidin ya bunları bizmi söylüycez korkmayın cesaretli olun

  • Muhalefetin anası anlamak istemiyor.29 Şubat 2020 18:39

    Muhalefetin anası bu millete ne kadar yabancı..Mehmetçik iş olsun diye mi Suriye’de zannediyorsun?. Bu topraklar yüzyıllardır şehid kanıyla vatan olmuştur. Savaş istenmez, fakat gerektiğinde alası yapılır ve şehid olmayı arzulayan insanlar ile kazanılır. Hiç bir siyasi askerinin ayağına diken batmasını istemez, fakat söz konusu vatanın geleceği ise bu bir savaştır, şehidde olur gazide, ne mutlu şehidlere..