BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMilan yıldız oyuncunun peşinde----

Milan yıldız oyuncunun peşinde

Milan yıldız oyuncunun peşinde
17 Temmuz 2013 - 21:39 www.finansgundem.com

Milan'ın ikinci başkanı Adriano Galliani, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'i transfer etmek istiyor

Wesley Sneijder'in Inter'le problem yaşadığı dönemde de oyuncuyu Milan'a kazandırmak için girişimlerde bulunan kulübün ikinci başkanı Adriano Galliani, Hollandalı yıldızdan vazgeçmiş değil.
Goal.com Italia'nın özel haberine göre Adriano Galliani, kişisel olarak ilgilendiği Wesley Sneijder transferi için Galatasaray'la görüşmelerini sürdürüyor. Galliani, Inter'deki döneminden hayran olduğu Hollandalı yıldızı kadrosuna katarak Silvio Berlusoni ile teknik direktör Massimiliano Allegri arasında tartışmalara neden olan "Noel Ağacı" yani 4-3-1-2 sisteminde forvet arkasını doldurmayı hedefliyor.
Haberde Sneijder'in de Milano'ya geri dönmeye sıcak baktığı belirtilirken Hollandalı yıldızın transferinin zor ancak imkansız olmadığı belirtildi.
Adriano Galliani, Ocak transfer döneminde Wesley Sneijder'in transferi için Inter Başkanı Massimo Moratti'yle görüşmek istemiş ancak ezeli rakibinden ret yanıtı almıştı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)