BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMichael Bloomberg'den 19 milyar $'lık koruma----

Michael Bloomberg'den 19 milyar $'lık koruma

Michael Bloomberg'den 19 milyar $'lık koruma
19 Haziran 2013 - 10:45 www.finansgundem.com

New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg, olası afetlere karşı önlem almak amacıyla 19 milyar dolar bütçe ayırdıklarını açıkladı.

New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg, East River kenarındaki bölgelerin şu baskınlarından ve fırtınalardan zarar görmesini önceden önlemek almak amacıyla 19 milyar dolarlık harcama yapacak.
Sandy sonrasında aldığı 15 milyar dolarlık federal yardım ile birlikte toplamda 19.5 milyar doları şehir tadilatına harcamayı planlayan Bloomberg, hükümetten ve diğer potansiyel fon sağlayıcılardan ek yardım almayı hedeflediğini belirtti.
Önümüzdeki 6 ay boyunca şehirde kapsamlı bir onarım yapılacağını belirten Bloomberg idaresi, Sandy sonrasında batan Queens-Brooklyn sınırındaki Newtown Creek koyuna dahil olmak üzere 37 adet kıyısal savunma sistemi kurmayı planlarken, bu işlemin toplam 3.7 milyara mal olacağını duyurdu. Bloomberg, Staten Island’a yaklaşık 6 metrelik baskın anında taşmayı önleyen şu setleri yerleştirmeyi de planlarken, bu işlemin ve Sandy’nin en çok zarar verdiği yerler olarak bilinen Queens’teki Howard Beach ile Broad Channel’e yerleştirilmesi planlanan dalgakesenlerin milyonlarca dolara mal olacağını açıkladı.
Manhattan ve Red Hook’ta zarar gören yerlere kalıcı ve istenildiğinde sökülebilen taşkın koruma duvarları inşa edileceğini açıklayan Bloomberg “Daha fazla fon elde ettiğimiz zaman bu çalışmaları, Harlem Nehri etrafında ve New York şehrinde diğer zarar gören her yere taşıyacağız” diye belirtti.
Bloomberg ,mülkünün Sandy’de dolayı aşırı zarar gördüğünü veya battığını ispatlayan kişilere de 1.2 milyar dolar bağışlamak istediğini duyurdu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)