BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP'nin kararına CHP'den ilk tepki!----

MHP'nin kararına CHP'den ilk tepki!

MHP'nin kararına CHP'den ilk tepki!
01 Temmuz 2015 - 13:21 www.finansgundem.com

MHP'nin Meclis Başkanlığı Seçimi 4. turunda geçersiz oy kullanma kararına CHP'den sert tepki geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün partisinin grup toplantısı sonrası Meclis Başkanlığı Seçimi'ne ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı.

"Dördüncü turda da kendi adayımıza oylarımızı kullanacağız. 80 milletvekili de orada olacak. Diyeceksiniz ki 'iki adayın dışında oy pusulasında isim yok; o zaman ne yapacaksınız?' 80 tane geçersiz oy çıkacak demektir, bunun manası odur" diyen Bahçeli, 4. turda geçeriz oy kullanacaklarını açıklamıştı.

Bahçeli'nin açıklamalarına ilk tepki CHP'den geldi. CHP'li Aytun Çırak, "Bahçeli AKP adayının seçilmesinin önünü açıyor. Tutumunu çelişkili buluyorum” dedi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fbli01 Temmuz 2015 19:01

    erken seçime gitsen sanki 25 alacaksın alacagın enfazla bu işte bu kafayla.bahçeli bir an önce koltugu bırakıp köşesine cekilmesi lazımmmmmmmmm

  • fbli01 Temmuz 2015 19:00

    mhp hala 1968 de kalmış.bir daha oy vermem çok kızdım.dar zihnyet dar görüş.neymış hdp oy verirse olmazmış neden olmuyor.sende verki akpden kurtulsun meclis başkanlıgı.

  • fbli01 Temmuz 2015 18:58

    mhp bu kafayla ömür boyu muhalefet kalmaya mahkum.her seçimi kaybetti bunuda.hiç mi strateji oynamassınız.sen ilk meclis başkanlıgını akpden kurtarmaya bak.oy vermiş gibi oldun ismet yılmaz a boşa atmışşsın ne fayda.