BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı----

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
15 Şubat 2013 - 12:25 www.finansgundem.com

Meteoroloji yurdun bazı kesimlerinde yaşanacak kuvvetli yağış uyarısında bulundu

Yurt genelinde aralıklarla görülecek yağışlar, Marmara'nın doğusu ile Muğla, Antalya'nın doğu çevreleri, Adana, Osmaniye, Hatay kıyıları, Tunceli, Bingöl, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde kuvvetli olacak. Yağışlar, Marmara'nın doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde aralıklarla görülecek yağışların Marmara'nın doğusu ile Muğla, Antalya'nın doğu çevreleri, Adana, Osmaniye, Hatay kıyıları, Tunceli, Bingöl, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Tekirdağ, Bursa, Bilecik, Afyon, Kütahya, Bolu ve Kastamonu'nun yüksekleri, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl ile akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Hava sıcaklığının, Marmara'da hissedilir derecede olmak üzere yurdun batısında azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edilirken, rüzgar ise genellikle güney ve güneybatı, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı ile akşam saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz kıyısında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.
Kuvvetli yağış
Yağışların Marmara'nın doğusu ile Muğla, Antalya'nın doğu çevreleri, Adana, Osmaniye, Hatay kıyıları, Tunceli, Bingöl, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğine dikkat çeken meteoroloji yetkilileri, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.
Buzlanma uyarısı
Bu sabah ve gece saatlerinde, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer buzlanma ve don olayı beklendiğini belirten Meteoroloji uzmanları, ulaşımda aksamalar gibi oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
Çığ tehlikesi
Meteoroloji yetkilileri ayrıca Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini duyurdu.
Bazı illerde hava durumu
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. (8)
ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, akşam saatlerinde yüksekleri karla karışık yağmurlu. (10)
İZMİR: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (11)
ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu çevrelerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı. (16)
ANTALYA: Parçalı çok bulutlu, doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (16)
SAMSUN: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu. (18)
VAN: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı. (7)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı kar yağışlı. (-3)
DİYARBAKIR: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. (11)
Bölgelerde hava durumu
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Marmara'nın doğusunda kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, zamanla Trakya ile güneydoğu kesimlerde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Muğla çevrelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Kütahya, Uşak ve Afyon çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı öngörülüyor.
AKDENİZ. Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya'nın doğu kesimleri, Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.
İÇANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların güney kesimlerinde hafif olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinde Ankara, Eskişehir ve Çankırı'nın yükseklerinde, gece saatlerinde Yozgat, Kırşehir, Aksaray ve Nevşehir çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu, Trabzon ve Amasya çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren iç kesimleri, akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı az bulutlu, güney ve batısı ile akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar, Malatya ve Elazığ çevrelerinin yağmurlu geçmesi öngörülüyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)