BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den aşırı sıcak uyarısı----

Meteoroloji'den aşırı sıcak uyarısı

Meteoroloji'den aşırı sıcak uyarısı
20 Haziran 2013 - 14:34 www.finansgundem.com

Meteoroloji aşırı sıcak uyarısında bulundu

Türkiye sıcak hava dalgasının etkisine girecek. Gelecek hafta beklenilen en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 35, İstanbul'da 34, İzmir'de 36, Antalya ve Manisa'da 37, Adana ve Diyarbakır'da 38, Şanlıurfa ve Aydın'da 40 derece civarında olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin yarından itibaren sıcak hava dalgasının etkisine girmesi tahmin ediliyor.
Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığının bu hafta sonundan itibaren artarak gelecek hafta boyunca iç ve batı bölgelerinde hissedilir derecede olmak üzere mevsim normallerinin 4 ila 8, doğu bölgelerinde ise 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Gelecek hafta beklenilen en yüksek hava sıcaklıklarının Ankara'da 35, İstanbul'da 34, İzmir'de 36, Antalya ve Manisa'da 37, Adana ve Diyarbakır'da 38, Şanlıurfa ve Aydın'da 40 derece civarında olması öngörülüyor.
Hava sıcaklıklarının Haziran ayı sonuna kadar mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenildiğine dikkat çeken Meteoroloji, yüksek sıcaklığa karşı hassas ve kronik hastalığı bulunan yaşlılar ve çocukların güneş ışınlarının dik geldiği 10 ila 16 saatleri arasında güneşte kalma süresinin en aza indirilmesi ve koruyucu tedbirlerin (gölgede bulunulmalı, güneş altında ağır işler ve spor yapılmamalı, ince açık renkli ve bol elbiseler giyilmeli, ağır ve yağlı yiyeceklerden kaçınılmalı ve bol su tüketilmeli) alınması gerektiğini bildirdi.
Van çevrelerinde kuvvetli yağış
Meteoroloji bugün ve yarın doğu kesimleri başta olmak üzere Van çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirdi. Yetkililer, sel, su baskını, heyelan, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamlar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı da vatandaşları uyardı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)