BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiMeta'dan Instagram mesajlarına yapay zekâ desteği----

Meta'dan Instagram mesajlarına yapay zekâ desteği

Meta'dan Instagram mesajlarına yapay zekâ desteği
13 Nisan 2024 - 10:56 www.finansgundem.com

Meta, yapay zekâ sohbet botunu Instagram mesajlarına entegre ediyor. Sohbet botu, soruları yanıtlayabiliyor ve görseller oluşturabiliyor.

Pek çok teknoloji şirketi gibi Meta da bir süredir çalışmalarını yapay zekâya yoğunlaştırdı. Şirket, Eylül 2023'te Meta AI'yi ortaya çıkarmış ve son birkaç ayı da sohbet botunu Facebook Messenger ve WhatsApp gibi ürünlere eklemekle geçiriyordu. Şimdi Meta'dan yeni bir hamle daha geldi ve Instagram'a da yapay zekâ sohbet botunu entegre etti.

Şirketin AI destekli sohbet robotu Meta AI; soruları yanıtlayabiliyor, şiir yazabiliyor ve basit bir metin istemiyle görseller oluşturabiliyor.

Bir Meta sözcüsü, "Yapay zekâ destekli üretken deneyimlerimiz geliştirilme aşamasında ve bunların bir kısmını sınırlı bir kapasitede halka açık olarak test ediyoruz" dedi. Bu da bu özelliğin henüz herkeste mevcut olmadığı anlamına geliyor.

Teknoloji odaklı haber sitesi TechCrunch, Meta AI'nın Instagram'ın arama çubuğunda göründüğünü söyledi. Ancak bazı kişilerde de bu özellik Instagram'ın gelen kutusundaki arama çubuğunda göründü.

Rekabet Kurulu'ndan META'ya para cezası

 

ABD'den Meta'ya "uyuşturucu" soruşturması

 

Meta Platforms, Avustralyalı haber yayıncılarına ödeme yapmayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)