BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMersin İdman Yurdu:1 - Trabzonspor:5----

Mersin İdman Yurdu:1 - Trabzonspor:5

Mersin İdman Yurdu:1 - Trabzonspor:5
09 Mart 2015 - 23:30 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 23. hafta son maçında Trabzonspor deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu 5-1 yendi.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 23. hafta kapanış maçında Mersin İdman Yurdu ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan mücadelede Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu'nu 5-1 mağlup etti.

Trabzonspor'a farklı skoru getiren goller 30. dakikada Mehmet Ekici, 45 ve 56. dakikalarda Sefa Yılmaz, 69. dakikada Serol (k.k) ve 90+1'de Oscar Cardozo'dan gelirken, Mersin İdman Yurdu'nun tek sayısını 81. dakikada Sinan Kaloğlu kaydetti.

Bu sonucun ardından Trabzonspor 40 puanla 4. sıraya yükseldi. Mersin İdman yurdu ise 32 puanla 7. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Mersin İdman Yurdu deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak. Trabzonspor ise Gaziantep deplasmanına gidecek.

TRABZON'DA DENİZ YILMAZ ŞOKU
Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşan Trabzonspor'da, sakatlıklar ve kart cezası nedeniyle 6 futbolcu kadroda yer alamadı. Bordo-mavililerde kart cezalısı Aytaç ile sakatlıkları süren Yusuf, Yatabere, Onur, Berkalem'in yanı sıra Deniz Yılmaz da rahatsızlığı nedeniyle maç günü kadrodan çıkartıldı. Trabzonspor'da izinli olan Constant da maç kadrosunda yer almadı.

ERSUN YANAL SÜRPRİZ YAPMADI
Teknik direktör Ersun Yanal, Mersin İdmanyurdu karşısında sahaya Hakan Arıkan, Ferhat Atik, Uğur Demirok, Medjani, Mustafa Akbaş, Mehmet Ekici, Cardozo, Erkan Zengin, Bosingwa, Sefa Yılmaz ve Salih Dursun ilk 11'i ile çıktı. Karadeniz ekibinde İbrahim Demir, Aykut Demir, İshak Doğan, Majeed, Soner Aydoğdu, Musa Nizam ve Özer Hurmacı da yedek kulübesinde oturdu.

EV SAHİBİNDE İKİ EKSİK
Mersin İdman Yurdu ise Trabzonspor maçına 2 eksikle çıktı. Sakatlanan Serkan Balcı ile kart cezalısı Vederson 18 kişilik kadroda yer almadı. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçında sakatlanan Mitrovic ise iyileşmesinin ardından ilk 11'deki yerini aldı. Kırmızı-lacivertliler Nihat Şahin, Güven Varol, Servet Çetin, Mitrovic, Serol Demirhan, Sadiku, Khalili, Oktay Delibalta, Nakoulma, Tita ve Welliton ilk 11'i ile sahada yer aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)