BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMerkel: 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana en büyük kriz----

Merkel: 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana en büyük kriz

Merkel: 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana en büyük kriz
19 Mart 2020 - 04:05 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Merkel, ulusa sesleniş konuşmasında korona virüsle mücadelenin önemini anlattı. "2. Dünya Savaşı'ndan bu yana en büyük kriz" ifadesini kullanan Merkel, tüm vatandaşları sorumluluk almaya çağırdı

Almanya Başbakanı Angela Merkel, korona virüs ile mücadele kapsamında ilk kez ulusa sesleniş konuşması yaptı. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınının çok ciddi bir durum olduğunu vurguladı.

Merkel konuşmasında, 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana en büyük krizle karşı karşıya olduklarını söyledi. Merkel “Bugün, daha önceden alışık olmadığımız bir yöntemle sizlere sesleniyorum. Durum ciddi. Sizler de durumu ciddiye alın” dedi.

ALMAN VATANDAŞLARINA SORUMLULUK ÇAĞRISI

Almanya’da yayılmaya devam eden korona virüs salgınının ülkede sosyal ve kültürel hayata, ekonomiye olumsuz etkisi olacağını hatırlatan Merkel “Tüm yurttaşlar, kendilerine düşen sorumluluğu tümüyle kavramaları halinde, bugün karşı karşıya olduğumuz sınamadan başarıyla çıkabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Almanya’da korona virüs tespit edilen vakaların sayısı 12 bin 087’ye çıkarken, ölü sayısı 31’e yükseldi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)