BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMelih Gökçek'ten yeni Başbakan tüyosu----

Melih Gökçek'ten yeni Başbakan tüyosu

Melih Gökçek'ten yeni Başbakan tüyosu
19 Mayıs 2016 - 09:40 www.finansgundem.com

Başbakan'ın kim olacağı sorusunun cevabı merakla beklenirken bugün açıklanacak isim öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten yine çok konuşulacak bir tweet geldi

AK Parti sözcüleri yeni genel başkanın bugün saat 14.00'de kamuoyuyla paylaşılacağını açıklamasına rağmen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten takipçilerine önemli bir ipucu geldi.

Gökçek akşam saatlarinde attığı 'Hayırlı olsun Türkiye... Bir tanesi geliyor, bir tanesi...' tweeti sosyal medya kullanıcıları tarafından yeni Başbakan'ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olacağı yorumlarını da beraberinde getirdi.

Bilindiği gibi Bakan Yıldırım, 1 Kasım seçimlerinden sonra  twitter hesabından yayınladığı videoda; 'Vurur yüze ifadesi, tek başına iktidarız bitanesi' sözleriyle sosyal medyanın gündemine oturmuş ve uzun süre konuşulmuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)