BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMelih Gökçek'ten flaş uyarı----

Melih Gökçek'ten flaş uyarı

Melih Gökçek'ten flaş uyarı
14 Ocak 2015 - 06:33 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhuriyet Gazetesi'nin karikatürle tahrik edeceğini söyledi

Fransa'nin başkenti Paris'te, Hz. Muhammed'e yönelik hakaret içeren karikatürü yayınlayan mizah dergisi Charli Hebdo'ya yapılan ve 12 kişinin öldüğü terör saldırısının Türkiye'de yankıları sürüyor.

"CUMHURİYET'İN TAHRİKLERİNE KANMAYIN"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından paylaştığı mesajında Cumhuriyet Gazetesi'nin o karikatürü yayınlayacağını belirterek uyarılarda bulundu:

"Cumhuriyet Gazetesi, Peygamberimizin (S.A.V.) karikatürünü basarak Türkiye'yi tahrik etmeye çalışacak.

Sevgili Twit alemi. Kesinlikle Cumhuriyet Gazetesi'nin oyununa düşmeyelim. Gayeleri, kendilerine bir saldırı yapılmasını sağlamak ve dünya kamuoyuna Müslümanları saldırgan göstermek. Muhtemelen bu, yurt dışından beynelmilel güçlerle işbirliği yapılarak hazırlanan bir tezgah. Türkiye'den Cumhuriyet Gazetesi'nde bir saldırı olmazsa, büyük ihtimalle yurt dışından satın alınmış ajanlara aynı şeyi yaptıracaklar. Bu konuda çok ciddi endişelerimiz var. Kesinlikle ama kesinlikle provokasyona düşmeyelim.

Birincisi, protestolarımızı Twitter üzerinden gösterelim. İkincisi, herkes inancına yapılan saldırı dolayısıyla mahkemeye başvursun.

Tekrar ediyorum. Bu haince tezgaha tahrik olup gelmeyelim. Bu İslam düşmanlarının oyunlarını bozalım. Cumhuriyet Gazetesi'ni protesto ediyorum!"
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)