BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMelih Gökçek: 'Olmamalıydı'----

Melih Gökçek: 'Olmamalıydı'

Melih Gökçek: 'Olmamalıydı'
30 Ekim 2013 - 12:18 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentte Gezi olaylarının yol açtığı maddi zararını ortaya koymak için bir kitapçık bastırdı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı ilginç bir kitapçık bastırdı. t24.com.tr'nin haberine göre Gezi Parkı olayları boyunca, göstericilere yönelik eleştirileriyle sık sık gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, şimdi de kentte yaşanan olayların maddi bilançosunu ortaya koyan bir kitapçık bastırdı. Yaşanan olaylarda belediye otobüslerine, duraklara, kaldırımlara, ağaçlara, simit tezgahlarına ve asansörlere verilen zararı fotoğraflarla anlatan kitapçık, Melih Gökçek giriş yazısıyla başlayıp ayrıntılı fotoğraflarla devam ediyor.
Kitapta belediyeye ait araçların ve çevreye verilen zararın madde madde hesabı yapılarak anlatılıyor. Gezi olaylarını destekleyenler için sık sık 'gezi zekalılar' ifadesini kullanan, Gökçek olayların toplam zararını da yine kitapçığa eklettirmiş.
Kitapçıkta Gezi olaylarının başlangıcında atılan Memet Ali Alabora'nın 'tweet'ine de gönderme yapılıyor. Gezi eylemine destek veren CHP'li vekillere de kitapta yer verildi. “Örnek olması gereken vekilin polise ağıza alınmayacak küfürler etmesi yakışmadı” şeklinde not düşülen fotoğrafta eylemlere katılan CHP'li vekiller görülüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)