BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMelania Trump da negatife döndü----

Melania Trump da negatife döndü

Melania Trump da negatife döndü
15 Ekim 2020 - 05:27 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Trump'ın ardından eşi Melania Trump da son Kovid-19 testinin negatif çıktığını açıkladı. Trump çiftinin 14 yaşındaki oğulları Barron da hiçbir semptom göstermeden negatife geçti

ABD Başkanı Donald Trump’ın korona testinin negatif çıkmasının ardından First Lady Melania Trump da korona virüs testinin negatif çıktığını açıkladı.

First Lady, 14 yaşındaki oğulları Barron Trump’ın da anne ve babasının salgına yakalanmasının ardından testinin pozitif çıkmış olduğunu, ancak artık negatif sonuç verdiğini söyledi.

Melania Trump, yaptığı açıklamada ‘‘Şanslıyız ki o güçlü bir genç ve semptom göstermedi’’ dedi ve Barron’un testlerinin artık negatife döndüğünü kaydetti.

Sosyal medyada yayınlanan açıklamasında Melania Trump, 1 Ekim’de Başkan’ın ve kendisinin testlerinin pozitif çıkmasının ardından ‘‘Doğal olarak aklım hemen oğlumuza gitti’’ dedi. Oğlunun test sonucunun negatif çıkmasının ardından rahatladığını belirten Melania Trump, ‘‘Ancak ertesi gün ve sonraki gün ne olacağını düşünmekten kendimi alamadım’’ dedi. ‘‘Bir dahaki sefere test olduğunda sonuç pozitif geldi ve korkularım gerçek oldu’’ diyen First Lady, Barron Trump’ın güçlü bir genç olduğunu ve semptom göstermediğini söyledi. Melania Trump, ‘‘Üçümüzün bunu aynı anda geçirmesinden, böylece birbirimize bakabilmemizden ve birlikte zaman geçirebilmiş olmamızdan memnunum’’ dedi.

First Lady, oğlunun pozitif teşhisinin neden daha önce kamuoyuyla paylaşılmadığı konusunda açıklama yapmadı.

Beyaz Saray’dan daha önce yapılan açıklamada Trump ailesinin diğer üyelerinin hepsinin testlerinin negatif çıktığı belirtilmişti.

Öte yandan ABD’nin en üst düzey salgın hastalık uzmanı ve Beyaz Saray Corona Virüsü Görev Gücü üyesi Anthony Fauci, CBS televizyonuna yaptığı açıklamada Başkan Donald Trump’ın virüsü bulaştırma riski kalmadığını ve Perşembe günü NBC’de yapılması planlanan tartışma programına katılması durumunda virüsü başkalarına geçirme riski olmayacağını söyledi.

Fauci meslektaşı Clifford Lane ile birlikte Ulusal Sağlık Enstitüsü’nde (NIH) Başkan’a ait korona virüs testlerinin tamamın incelediklerini söyledi. (amerikaninsesi.com)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)