BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMeireles'in başı dertte!----

Meireles'in başı dertte!

Meireles'in başı dertte!
01 Aralık 2013 - 07:05 www.finansgundem.com

Fenerbahçe forması altında 3. kez kırmızı kart gören Portekizli oyuncuya çifte darbe geliyor

Raul Meireles, Fenerbahçe forması altında 3. kırmızı kartını dün akşam Beşiktaş derbisinde gördü.
Sarı-lacivertli takıma gelene kadar hiç kırmızısı bulunmayan Portekizli futbolcu; Boavista, Porto, Liverpool ve Chelsea’de forma giymiş, ancak hiç ihraç edilmemişti. İlk kırmızı kartını Fenerbahçe’nin geçen sezon TT Arena’da 2-1 kaybettiği Galatasaray derbisinde gören Meireles, hakem Halis Özkahya’ya yaptığı hareketlerden dolayı çok tartışılmıştı. Portekizli oyuncu, UEFA Avrupa Ligi’ndeki BATE Borisov maçının henüz 4. dakikasında kırmızıyla atılmıştı.
Raul Meireles dün maçın 30. dakikasında Veli’nin baldırına basınca hakem Cüneyt Çakır tarafından direkt kırmızı kartla ihraç edildi. Büyük şok yaşayan sarı-lacivertli oyuncu uzun süre kasti tekme atmadığını anlatmaya çalışırken, son derece üzgün şekilde sahayı terk etti.
Derbide gördüğü kırmızı kart Portekizli oyuncuya çok pahalıya patlayacak. PFDK’nın, yaralayıcı hareketi nedeniyle Meireles’e 2-3 maç ceza vermesine kesin gözüyle bakılıyor.
Portekizli oyuncuya bir fatura da sarı-lacivertli yönetim kesecek. Yönetici Mahmut Uslu maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Kırmızı kart için gereğini yönetim  kurulu olarak yapacağız. Gerekli cezaları da vereceğiz” dedi. Yönetimin, 3. kez kırmızı gören Meireles’e ağır bir para cezası vereceği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)