BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMehmet Nejat Güllü dolandırıcıları yakalattı!----

Mehmet Nejat Güllü dolandırıcıları yakalattı!

Mehmet Nejat Güllü dolandırıcıları yakalattı!
21 Nisan 2016 - 10:28 www.finansgundem.com

İstanbul'da Kâğıthane Belediyesi’nin yaz aylarında sünnet töreni düzenleyeceğini söyleyerek ünlü baklava zincirini dolandırmak istediler

Ünlü baklava zincirinin sahibi Mehmet Nejat Güllü’yü 11 Nisan’da arayan Basri B., İstanbul Kâğıthane Belediyesi’nin yaz aylarında sünnet töreni düzenleyeceğini ve masrafların da ilçedeki işyeri sahiplerinden hayır amaçlı alındığını söyledi.

Arayan kişi, her işyeri sahibine 400 TL karşılığında 1 adet davetiye verdiklerini ifade etse de Güllü, davetiyelerden 3 adet almak istediğini belirtti.

Taraflar 13 Nisan’da Güllü’nün işyerinde davetiye alışverişi için randevulaştı. Durumdan şüphelenen Güllü, polise giderek olayı anlattı. Polis, Kâğıthane Belediyesi’yle irtibata geçerek böyle bir organizasyon planlanmadığını öğrendi.

Arayan kişinin dolandırıcı olduğu anlaşılınca, 3 adet davetiyenin bedeli olan 1200 TL’nin seri numaraları alınarak Güllü’nün randevu yerine gitmesi istendi.

Basri B., davetiyeleri ve sahte faturayı verip seri numaraları alınmış banknotları aldığı anda gözaltına alındı. Basri B. kendisinin kurye olduğunu, patronunun ofiste olduğunu söyleyince Nurten Y. adlı kadın da Fatih’teki ofiste gözaltına alındı. Şüpheliler, adli kontrolle serbest kaldı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sanbeg21 Nisan 2016 16:21

    "Basri B. kendisinin kurye olduğunu, patronunun ofiste olduğunu söyleyince Nurten Y. adlı kadın da Fatih’teki ofiste gözaltına alındı. Şüpheliler, adli kontrolle serbest kaldı." bu mudur dolandırıcılıgın yaptırımı. salın sokaga ertesi gün bi başkasını dolandırsın.