BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMehmet Çevik: Keşke o reklamı yapmasaydım----

Mehmet Çevik: Keşke o reklamı yapmasaydım

Mehmet Çevik: Keşke o reklamı yapmasaydım
28 Mart 2018 - 07:52 www.finansgundem.com

Binlerce insanı 2 milyar TL dolandıran Mehmet Aydın’ın Çiftlikbank’ının yüzü olan oyuncu Mehmet Çevik konuştu. Çevik, “Keşke o reklamı yapmasaydım. İnsanların beni görünce yüzleri düşüyor. Suç oluşmuşsa benim için vebaldir” dedi

Çiftlikbank’ın kurucusu Mehmet Aydın’ın vurgun öncesi katıldığı toplantılarda en önde yer alan ekranların tanınmış oyuncusu Mehmet Çevik "Keşke o reklamı yapmasaydım” dedi. 

Gazete Habertürk'te Bülent İpek imzalı röportajda Çevik'in açıklamaları yer aldı. İşte o röportaj: 

- Neden o etkinliklere katıldınız?

Meşru olduğunu düşündüğüm bir projenin tesis açılışlarında durdum ama sisteme katılmadım. Bu bir üretim sahasının açılışıydı. Kendimi şöyle mağdur hissedebilirim, ruhsatlı ve yasal olduğunu düşündüğüm bir işin basın ayağında bulundum. Ben hayatını ilkeli yaşamaya çalışan bir adamım.

Sadece medya alanında reklam anlaşması yapmıştım. Ocak ayında yeni üye alımı durdurulmuştu. Bir dolandırıcının pervazında ‘Sağduyulu bir yerde duruyorum’ demek artık içimi rahatlatmıyor.

- Para yatırdınız mı?

Hayatım boyunca kolay kazancın eşiğinde durmadım.

- Maddi olarak alacağınız kaldı mı?

Benim alacağım zaten küçük bir meblağ idi.

- Şu an neler hissediyorsunuz?

Gönül verdiğim mesleği yaparken dolandırıcılar grubunun içine düşmek çok üzücü.

- Bu suçta payınız yok mu?

Eğer ortada bilmediğim için bir suç oluşmuşsa bu tabii benim için vebal haline gelir. Hayatım boyunca menfaat için eğilmedim. Açılış fotoğraflarında yer almamın bu kadar konuşulması galiba duruşu net bir sanatçının yıpratılmasına yönelik bir politikanın ürünü.

- Kullanıldığınıza mı inanıyorsunuz?

Bütün güzel şeyler çirkinlerin malzemesi haline dönüştürülüyorsa tabii ki üzgün olursunuz. Ben bu oluşumdaki mekanizmanın önemli bir dişi miyim? Hayır. Suçlu olsaydım hem yasal hem de vicdani zeminde bunun karşılığını hiç tereddüt etmeden çekerdim.

Önce şu ateşin düşmesi gerekiyor. Benim de yapacaklarım var. Gerekirse şikâyetçi olan insanların içinde yer alıp bu zeminin ne menem bir şey olduğunu anlatan açıklamalar yapacağım.

- Sizi tanıyanların tepkisi nasıl?

Tepki görmedim ama suratlarının düştüğünü söylemek mümkün. Şu an yaşamdan geri çekilmedim. Atıl durumda kalarak hayatta yaşanmaz, ben atıl durumda kalmam. Gerekirse arkadaşların tepkilerine de maruz kalırım, çıkar yüzleşirim.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • faruk29 Mart 2018 00:27

    misine ile balina avlamaya giden kurnaz elindekinden de olur derler..son 40 yıldır ufaklı büyüklü boyutlarda bir çok rezillik yaşandığı halde hala bu kadar talep nasıl oluyor düşünmesi gerekenler ve halkı uyarması lazım olanların bile basiretleri bağlanmış oluyor ne diyelim her halin bir hikmeti vardır der eski insanlar...

  • Nurtaç28 Mart 2018 13:12

    Devlet büyüklerinin, valilerin,kaymakamların öve öve bitiremediği,ellerinde o kadar imkan kolluk gücü varken tanıyamadığı dolandırıcıyı, sıradan bir sanatçının tanıması,oynanan oyunu görmesi tabikide imkansız..

  • Selim28 Mart 2018 13:03

    Kimse sağmayacagı ineğin önüne yem dökmez.Bizim milletimiz öğrenemedi gitti haydan gelen huya gider.Bu degirmenin suyu nereden geliyor diye hiç kimsenin aklına niye gelmez.Bedava dağıtılan yardımların bile bir diyeti vardır.İnsanımız okumaz araştırmaz sorgulamazsa dimyata pirince giderken evindeki bulgurundanda olur.

  • hasan paşa28 Mart 2018 09:46

    parayı alırken iyiydi dimi

  • Adam28 Mart 2018 09:36

    Suçlu mu suçsuz mu bilemem, onun boynunun borcu. Maddi kazanç sağlamak elbette herkesin yaptığı bir iş ama o işe girerken insan bir araştırmaz mı nedir ne değildir diye. Gerçi doğru ya, bu ülkede parayı veren düdükle istediği melodiyi çaldırıyor. Düdüğü çalan da işe değil aldığı paraya bakıyor. Yazık sevdiğim bir sanatçıydı, üzüldüm.