BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeghan Markle fenomen olacak----

Meghan Markle fenomen olacak

Meghan Markle fenomen olacak
27 Ağustos 2023 - 10:24 www.finansgundem.com

Meghan Markle'nin para kazanmak için sosyal medya fenomeni olacağı iddia ediliyor

İngiliz kraliyet ailesinin gelini olduktan sonra eşi Prens Harry ile birlikte görevlerinden feragat ederek ABD'ye yerleşen oyuncu Meghan Markle'ın para kazanmak için yeni bir plan hazırladığı ortaya çıktı. Sözcü'de yer alan konuyla ilgili haberi şöyle:

İngiliz Mail on Sunday’in özel haberinde, İngiliz kraliyet ailesinden olaylı bir şekilde ayrılan Meghan Markle’ın para kazanmak için sosyal medyaya sırtını dayamayı amaçladığı belirtildi. Eşi Prens Harry ile birlikte İngiltere’den kaçarak ABD’de yaşamaya başlayan ve hazırladığı podcast ve dizi projeleriyle gündeme gelen Markle’ın yeniden sosyal medyaya dönme hazırlığı içinde olduğu iddia edildi.

Gazetenin haberinde, Markle’ın sosyal medyaya gelerek, “sosyal medya fenomenliğinden” para kazanmayı amaçladığı da aktarıldı. Markle’ın “bir sosyal medya paylaşımı karşılığıdna 1 milyon dolar” kazanmayı amaçladığı da belirtildi. Meta bünyesindeki sosyal medya platformu Instagram’da “Meghan” isimli bir sosyal medya hesabının ortaya çıktığı ama henüz bir paylaşım yapılmadığı da belirtildi.

İngiliz medyası, Markle’ın yakın arkadaşlarının bu hesabı çoktan takip etmeye başladığı da belirtildi.

Prens Harry ile birlikte @sussexroyal isimli bir hesaba sahip olan Markle, 2020’de kraliyet ailesinden ayrılınca bu hesabı da kapatmıştı. Kapanmadan önce bu hesabı 9.4 milyon kullanıcı takip ediyordu. Mail on Sunday’e konuşan bir kaynak, “Evet, bu yeni hesap Meghan’ın. Yakında bir açıklama yapılmasını bekleyebilirsiniz. O geri dönüyor” dedi.

Gazeteye konuşan bir kaynak, “Hollywood’da herkes onun sosyal medyaya geri dönüşünü konuşuyor. Meghan hiçbir zaman Instagram’a geri dönmek istediğini gizlememişti” ifadesini kullandı.

Meghan Markle'ın babası: Ölüm döşeğinde sana yalvarıyorum!

Kral'ın intikamı: Prens Harry ve Meghan Markle evlerinden kovuldu!

Meghan Markle, kraliyet görevindeyken intihar eşiğine geldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)