BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMay 5 bakanını daha kaybedebilir----

May 5 bakanını daha kaybedebilir

May 5 bakanını daha kaybedebilir
04 Nisan 2019 - 08:41 www.finansgundem.com

İngiliz medyası, Brexit çıkmazını aşmak için ana muhalefetteki İşçi Partisi lideri Corbyn ile görüşme planlayan May'in bu girişiminde başarısız olacağı ve 5 bakanını daha kay,edeceği görüşünde

İngiltere Başbakanı Theresa May, Brexit çıkmasından kurtulmak için ana muhalefetteki İşçi Partisi'nin lideri Corbyn ile görüşmelere başladı. İngiliz medyasına göre May'in bu girişimi başarısız olacak. The Sun, 5 bakanın daha kabineden istifa edeceğini öne sürdü. 

The Times gazetesinin konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre Başbakan Theresa May'in Brexit kördüğümünü çözmek için İşçi Partisi ile yaptığı görüşmelerin başarısız olması muhtemel.

Times'a konuşan bir kaynak, "Bu görüşmelerin işe yaramasını beklemiyoruz. Bununla birlikte gelecek hafta Brexit alternatif seçeneklerdi üzerinde gösterge niteliğinde daha fazla oylama yapılmasını ve
belirlenecek bir seçeneğin 10 Nisan'da Avrupa Konseyi'ne taşınmasını ummaya devam ediyoruz" dedi.

Dün Başbakan May ile bir araya gelen İşçi Partisi lideri Corbyn de yaptığı açıklamada, ikinci bir Brexikt referandumu konusunda May ile anlaşma olmadığını ifade etti.

Corbyn, "İkinci referandum konusbunu görüşmede gündeme getirdim. Bunun benim partimin politikası olduğunu ifade ettim ve anlaşmasız bir Brexit'in veya kötü bir anlaşma ile ayrılmanın engellenmesi için yenidenhalka gitme seçeneğinin izlenmesini istediğimizi anlattım" diye konuştu.

Başbakan May kabinesinden 5 bakan kaybedebilir

The Sun gazetesinin haberine göre May liderliğindeki hükümette 15'e varan sayıda bakan İşçi Partisi ile yürütülen Brexit görüşmeleri ve daha yumuşak bir Brexit planını protesto için istifanın eşiğindeler ve bunlardan 5'i istifayı daha net bir şekilde değerlendiriyorlar.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir bakan Sun'a yaptığı açıklamada,"Hükümet içindeki meslektaşlarımını çoğu istfanın kıyısında" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)