BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMarmaris'te domuzlar pazara indi----

Marmaris'te domuzlar pazara indi

Marmaris'te domuzlar pazara indi
28 Haziran 2018 - 00:58 www.finansgundem.com

Marmaris sakinleri dün akşam pazar yerinde 9'u yavru 11 domuzu görünce şoke oldu. Domuzların, aç kaldıkları için yiyecek bulmak üzere indikleri ilçe merkezinde çöp konteynırlarını karıştırdı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde aç kalan yaban domuzu sürüsü yemek bulmak için boş olan halk pazarına indi.

Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Siteler Mahallesi'ndeki halk pazarı alanında meydana geldi. 2'si yetişkin 9'u yavru olmak üzere toplam 11 yaban domuzu dağ eteklerinden yiyecek bulmak için pazar alanına indi. Çöp konteynırlarını karıştıran domuz sürüsünü eşi ve çocuğuyla otomobille evine giden Candan Erşen cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Araç gürültüsüne ve far ışıklarına aldırmayan yaban domuzları, atılmış sebze ile meyveleri yedi. Yaban domuzları çöpçülerin müdahalesiyle mahalleden uzaklaştırıldı.

Öte yandan, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Marmaris Temsilciliği, Marmaris Milli Parklar Müdürlüğü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Hayvan Hakları Koruma Derneği ve Marmaris Belediyesi'nin, 'Yaban hayatı koruma' adı altında başlattığı proje kapsamında önümüzdeki günlerde yaban hayvanlarının şehir merkezlerine inmemesi için yerleşim alanlarına yakın dağ eteklerine 3 kilometrelik çit döşeyeceği, çöp konteynırlarını yer altına alacağı ve ormanlık alanlara yem bırakacağı öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kuddisi28 Haziran 2018 09:26

    Arkadaşlar kasaplar da kesilen hayvanlardan arda kalan kemik , etin yenilmeyen kısımları , ha keza tavuk kesiminden arda kalan hayvanların yiyebileceği bölümler , lokantalardan arda kalan yemekler , ekmekler bunlar maalesef çöplüklere atılıyor ve bunlar çürüyor etrafa zarar veriyor.Benim projem ormanlık alanlarda etrafı çevrili geniş alanlar oluşturulsun buralara şehirlerden toplanan ayrı ayrı kedi köpek çiftlikleri oluşturulsun ykarda bahsettiğimiz kalana artık yemekler kamyonlarla buralara dökülsün bu sayede şehirlerimiz kedi köpekten kurtulmuş olur hayvanlarda rahat eder doğal ortamlarında yaşarlar , domuzlarda aynı şekilde hayvan aç niye insin şehir merkezine , kediler köpekler toplansın ormanlık alanlarımız çok oralarda arda kalan yiyeceklerle beslensinler.