BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMark Zuckerberg yeni bir girişim için kollarını sıvadı----

Mark Zuckerberg yeni bir girişim için kollarını sıvadı

Mark Zuckerberg yeni bir girişim için kollarını sıvadı
12 Ocak 2024 - 14:29 www.finansgundem.com

Facebook'un kurucusu olan ve Instagram, WhatsApp, Messenger gibi platformları bünyesinde barındıran Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg, hayvancılığa başlıyor.

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve son dönemde zamanının büyük bir kısmını Hawaii'de geçiren Zuckerberg'in "Dünyanın en kaliteli kırmızı eti" için çalışmalarına başlandı. Forbes'a göre 130 milyar dolarlık serveti olan Zuckerberg'in, kırmızı et üretimi için Wagyu ve Angus cinsi bitkilerin yetiştirilmeye başlandığı ortaya çıktı.

Zuckerberg'in en leziz ve kaliteli kırmızı eti elde etmek için bu hayvanlara makademya fıstığı ve bira yedirip içirdiği belirtildi. 

Hawaii'deki mülkünde gizli bir sığınak inşa ettiği iddialarının ortaya çıktığı da belirtildi. Zuckerberg'in çok geniş bir alanda çiftlik kurduğu da belirtildi. Zuckerberg, "Bizin bütün sürecin yerelleştirilmesi ve bütünün bütünleşik hale getirilmesi istiyoruz. Her yılda 453 kilograma kadar besin tüketiliyor" dedi.

39 yaşındaki Zuckerberg 3 kızının da kendisine yardım ettiğini söylerken, "Henüz yolun başındayız ve her mevsimde doğaçlama yapmak çok eğlenceli. İçinde barındırdığı bütün projeler arasında bu en lezzetlisi" dedi. 

Zuckerberg'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma ise çok sayıda tepki geldi... Birçok hayvan hakları örgütü yöneticisi, aktivist ve vegan Zuckerberg'e tepki gösterdi. 

Hayvan hakları kuruluşu Peta, "Lütfen teknolojiyle ilgilenmeye devam et. Her hayvan bir canlı. Senin bu projen hayvanları ve gezegeni öldürüyor" dedi.

Metaverse, Mark Zuckerberg'e 50 milyar dolar kaybettirdi

 

Mark Zuckerberg turnuvaya katıldı: Jiu-jitsu şampiyonu oldu

 

Mark Zuckerberg: Yeni ekonomik gerçeklik yıllar sürebilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)