BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMario Gomez Beşiktaş'tan ayrıldı----

Mario Gomez Beşiktaş'tan ayrıldı

Mario Gomez Beşiktaş'tan ayrıldı
20 Temmuz 2016 - 20:57 www.finansgundem.com

Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Mario Gomez, ülkede yaşanan siyasi krizin nedeniyle siyah beyazlı kulüple yollarını ayırdığını açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın bir süredir kadrosuna katmak istediği Mario Gomez, siyah beyazlı kulüpte forma giymeyeceğini açıkladı.

Geçen sezon Fiorentina'dan kiralanan Alman golcünün, önümüzdeki sezon da Beşiktaş forması giymesi için görüşmeler sürüyordu.

Facebook hesabından açıklama yapan Gomez, ülkede yaşanan siyasi kriz ve toplumsal olaylar nedeniyle gelecek sezon Beşiktaş'ta olmayacağını açıkladı.

İşte Gomez'in yaptığı açıklama;

"Benim için çok zor bir karar oldu. Uzun süre düşündüm. Kişisel olarak Beşiktaş taraftarlarına bunun çok zor olduğunu söyleyebilirim. Artık bu harika kulüp ve olağanüstü taraftarın önünde oynamayacağım. Bunun nedeni tamamen siyasi durumlar. Sportif ya da başka hiçbir nedeni yok. Sebebi tamamen son birkaç günde yaşanan korkunç olaylar. Umarım bunu anlayabilirsiniz. Aileme ve bana harika zamanlar yaşatan kulübe, taraftarlara ve herkese teşekkür ediyorum. Fantastik bir yıl yaşadım. Umarım politik problemler yakın zamanda barışçıl bir şekilde çözülür. Daha sonra Beşiktaş için oynamak benim için harika olurdu. Bu kulüp ve ülke geçen yılda kalbimde yere sahip oldu. Umarım yakında tekrar görüşürüz."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)