BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMardin'de kar maskeli soyguncu dehşeti----

Mardin'de kar maskeli soyguncu dehşeti

Mardin'de kar maskeli soyguncu dehşeti
10 Ocak 2024 - 17:01 www.finansgundem.com

Mardin'de soyguncu dehşeti yaşandı. Kentte kar maskeli 3 kişi, bir kuyumcuyu soymaya çalıştı.

Mardin'de kuyumcuya girip, soygun girişiminde bulunan 3 kişi, kendilerine engel olmak isteyen iş yeri sahibi Sezai Aslan'ı tabancayla vurdu. Kar maskeli 3 şüpheli kaçarken, yaralı hasteneye kaldırıldı.

Öğle saatlerinde Kızıltepe ilçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Şanlıurfa Caddesi'nde bir kuyumcuya giren kar maskeli 3 kişi, altınları almaya kalkıştı.

İş yeri sahibi Sezai Aslan, engel soygunculara engel olmaya çalıştı. Arbede sırasında şüphelilerden 1'i tabanca ile Aslan'a ateş açtı.

Aslan bacağından yaralanırken, 3 şüpheli kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aslan, tedavi altına alındı Güvenlik kameraları inceleyip, görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Aslan'ın, 3 soyguncuyu engellemeye çalıştığı anların güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, beyaz otomobilden inen 2 kişi, iş yerine giriyor.

Şüpheliler bir süre sonra koşarak tekrar dışarı çıkıp otomobile binmeye çalışıyor. Arkalarından koşan iş yeri sahibi Sezai Aslan, şüphelilerden birini tutarak engellemeye çalışıyor.

Bu sırada, şüphelilerden biri tabancasını ateşleyerek Sezai Aslan´ı bacağından vuruyor. Daha sonra şüpheliler, dışarıda kendilerini bekleyen kişinin otomobiline binip, uzaklaşıyor.

2 dakikada büyük soygun!

 

4 dakikada 4 milyonluk soygun!

 

İkinci 'Yasemin vurgunu': Aynı yöntemle 6 milyon euroluk soygun!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)