BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş'tan belediye birimlerine fotoğraf talimatı----

Mansur Yavaş'tan belediye birimlerine fotoğraf talimatı

Mansur Yavaş'tan belediye birimlerine fotoğraf talimatı
05 Temmuz 2019 - 12:45 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan bir ilk daha. Başkan Yavaş yayımladığı genelgeyle fotoğraf ve resimlerinin belediye birimleri ve bağlı iştiraklerde duvarlara asılmasını yasakladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye birimlerine gönderdiği genelgeyle çalışma alanlarına kendisinden habersiz asılan fotoğraflarının kaldırılmasını istedi.

Mansur Yavaş imzasıyla 2 Temmuz 2019'da tüm birimlere, EGO-ASKİ Genel Müdürlüğü'ne ve bağlı şirketlere gönderilen genelgede şu ifadeler yer aldı:

“Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başladığım 08.04.2019 tarihinden sonra gerek tarafımdan yapılan gözlemler ve gerekse makamıma iletilen bilgilerden, Belediyemiz, bağlı kuruluşlar ve iştiraklerde bilgim dışında bazı bürolarda fotoğraflarımın asıldığı anlaşılmaktadır.Herhangi bir yasal dayanağı olmayan bu uygulamaya son verilmesini önemle rica ederim.”

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)