BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinManifesto portföyüne 2 şirket ekledi----

Manifesto portföyüne 2 şirket ekledi

Manifesto portföyüne 2 şirket ekledi
19 Temmuz 2013 - 16:55 www.finansgundem.com

Manifesto'nun portföyüne yeni markalar eklendi. Şirket, DuPont ve METSAN'a da hizmet vermeye başladı

Halkla ilişkiler (PR) şirketi Manifesto, DuPont ve METSAN’a da hizmet vermeye başladı. Manifesto'nun müşteri portfoyünde başta gayrimenkul, turizm,  finans, perakende olmak üzere birçok sektörden firmalar bulunuyor.
200 yılı aşkın süredir bilime katkıda bulunuyor
Manifesto'nun hizmet vermeye başladığı DuPont, 1802 yılında kurulmuş köklü bir şirket. Halen 90'dan fazla ülkede tarım, gıda, elektronik, iletişim, güvenlik, inşaat ve yapı, ulaşım, tekstil gibi birçok farklı pazara oldukça geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunuyor.
DuPont ve alt markaları Corian, Tyvek ve Typar için Manifesto’dan Stratejik Medya İlişkileri Yönetimi, Kurumsal İtibar Yönetimi ve  Kriz Yönetimi hizmetleri alacak.
İnşaatçı METSAN da Manifesto’da
Tahincioğlu Gayrimenkul, Ege Yapı, Taş Yapı gibi sektörün önde gelen markalarına hizmet veren Manifesto, gayrimenkul portföyüne METSAN’ı da ekledi.
Manifesto, METSAN'a stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra event, creative ve dijital hizmetler de sunacak.
İnşaat sektöründe 45 yılı aşkın geçmişe sahip METSAN, bugüne kadar 500 bin metrekarenin üzerinde yapı inşaatı gerçekleştirdi. METSAN, inşaat ve harita sektörü yanında gıda sektöründe Kartal Un; yapı ve dekorasyon malzemeleri imalat ve ithalatında da Woodart markalarıyla faaliyet gösteriyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)