BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMancini'den Galatasaray'a sürpriz talep----

Mancini'den Galatasaray'a sürpriz talep

Mancini'den Galatasaray'a sürpriz talep
30 Eylül 2013 - 02:33 www.finansgundem.com

İşte Mancini'nin sarı-kırmızılılardan talep ettiği özel maddenin detayları...

Galatasaray'ın Fatih Terim ile yollarını ayırdıktan sonra gündemine aldığı ve İstanbul'a davet ederek görüşmelerde bulunduğu İtalyan menajer Roberto Mancini'nin sarı-kırmızılılardan sürpriz bir talebi olduğu iddia edildi.Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile İstanbul'a gelen İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'nin görüşmesi sona erdi. Dünkü görüşmede ilk gün olumlu geçerken, başkan Ünal Aysal ve Mancini bu sabah saatlerinde yeniden bir araya gelecek.
Fatih Terim’in takımdan ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray Yönetimi, İtalya'da ilk görüşme yapılan Mancini'yi İstanbul'a davet etti. Özel bir uçakla akşam 17,15'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen ünlü teknik adamı, kulüp direktörü Bülent Tulun ile idari menajer Cenk Ergün karşıladı. 
Mancini ismi sarı-kırmızılı yönetimin gündeminin ilk sırasındaydı. Ancak İtalya'daki ilk görüşmede başarılı teknik adamın, yardımcıları ile birlikte istediği yıllık 8 milyon euro sarı-kırmızılı kulüp tarafından fazla bulunmuştu. Ardından diğer alternatifler üzerinde duran Galatasaray, yeniden Mancini’ye döndü. 
48 yaşındaki çalıştırıcı, indirime gitti ve görüşmeler hızlandı. 3 yıllık sözleşme isteyen Mancini, Galatasaray’dan yılda 3.5 milyon euro almayı kabul etti. Kontratında başarı primleri, lig ve kupa gelirlerinin yanısıra kademeli olarak Şampiyonlar Ligi bonusları da bulunan italyan teknik adam başkan Ünal Aysal ile dün bir görüşme yaptı.
İkili bugün bir görüşme daha yapacak.  Aysal-Mancini görüşmesi olumlu geçmesi halinde sözleşme imzalayacak.
 MANCINI'DEN SÜRPRİZ MADDE İDDİASI
Galatasaray'ın Fatih Terim ile yollarını ayırdıktan sonra gündemine aldığı ve İstanbul'a davet ederek görüşmelerde bulunduğu İtalyan menajer Roberto Mancini'nin sarı-kırmızılılardan sürpriz bir talebi olduğu iddia edildi.
İtalyan medyasında yer alan habere göre, 48 yaşındaki çalıştırıcı, G.Saray ile yapacağı sözleşmeye bir de özel madde koydurmak istedi. Mancini'nin sarı-kırmızılılardan talep ettiği özel maddenin, İtalyan Milli Takımı'ndan gelecek bir teklif halinde ayrılmasına olanak sağlayacağı belirtildi.
Çizme'de, İtalya'nın başında bulunan Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin 2014 Dünya Kupası'ndan sonra görevinden ayrılması beklenirken, Mancini'nin de önümüzdeki sezon milli takım hayaline ulaşmak istediği vurgulandı.
Öte yandan sarı-kırmızılı yöneticilerin listenin ilk sırasına koyduğu teknik direktör Mancini ile bu maddenin sözleşmede yer almaması için bir takım görüşmelerde bulunduğu öne sürüldü.
 Galatasaray'da Fatih Terim'in görevinden uzaklaştırılması ile sonuçlanan süreç de tecrübeli teknik adamın milli takımın başına geçmesi ile hızlanmıştı. Mancini ile ilgili bu iddianın doğru olması durumunda sarı-kırmızılılar sezon sonunda kendisini yeni bir krizin ortasında bulabilir.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cemalmızıkacı30 Eylül 2013 11:53

    Mancini defansif oynatır. Bizi bozar . Madem bülent korkmazı alsaydınız. Top geçer adam geçmez.