BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMalezya sallandı----

Malezya sallandı

Malezya sallandı
06 Haziran 2015 - 10:52 www.finansgundem.com

Malezya'nın Sabah eyaletinde meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremde 11 dağcı hayatını kaybetti

Malezyalı yetkililer tarafından yapılan açıklamada, deprem sırasında Güneydoğu Asya'nın en yüksek dağı Kinabalu'da ( 4 bin 95 metre) bulunan 150 kadar dağcının mahsur kaldığı ve dağcılardan 11'inin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Yetkililer, sekiz kişinin ise halen kayıp olduğunu duyurdu.

AFP'ye göre; Kinabalu Today haber sitesi, deprem sırasında dağın zirvesinde olanlar çoğunun Malezyalı olduğunu, ancak dağcılar arasında Türkiye, Singapur, ABD, Filipinler, İngiltere, Tayland, Çin ve Japonya vatandaşlarının da bulunduğunu öne sürdü.

Malesyalı yetkililer, elverişsiz hava koşullar nedeniyle bölgeye helikopterlerin iniş yapamadığını, arama kurtarma ekiplerinin ise mahsur kalan dağcılara ulaşmaya çalıştığını bildirdi.

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi, depremin Kinabalu Dağı'ndan 54 kilometre uzaklıkta ve 10 kilometre derinlikte meydana geldiğini bildirdi. Depremin yaklaşık 30 saniye sürdüğü belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)