BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMahmutyazıcıoğlu cinayetinde dokuzuncu tutuklama----

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde dokuzuncu tutuklama

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde dokuzuncu tutuklama
11 Şubat 2022 - 00:15 www.finansgundem.com

Beşiktaşlı eski yönetici, sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 7 Şubat'ta 8 kişi tutuklanmıştı. Bursa'da yakalanarak hakim karşısına çıkarılan Seccad Yeşil de dokuzuncu isim olarak cezaevine konuldu

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili firari olarak aranan ve önceki gün Bursa'da yakalanan Seccad Yeşil, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 

Bursa'da yakalanmasının ardından İstanbul'a getirilen Seccad Yeşil, Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı, sorgulamanın ardından Yeşil'i tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ederken diğer şüpheli için ise adli kontrol talebiyle serbest bırakılmasını talep etti. 

TUTUKLANDI

Seccad Yeşil, tutuklama talebiyle sevk edildiği Nöbetci Sulh Ceza Hakimliği'nde tutuklana cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

8 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi, sunucu Ece Erken'nin eşi Avukat Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak'ta Yeşilköy'de kendisine ait balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili soruşturma sonunda yakalanan 17 kişiden 16'sı 7 Şubat'ta hakim karşısına çıkarılmış, sekizi için tutuklama kararı verilirken diğer sekizi de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Seccad Yeşil'in tututlanmasıyla birlikte cinayetle ilgili tutuklananların sayısı dokuza yükseldi. 

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde kaçak şüpheli yakalandı

 

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 8 kişi tutuklandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)