BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMahmud Abbas: Kudüs satılık değil----

Mahmud Abbas: Kudüs satılık değil

Mahmud Abbas: Kudüs satılık değil
28 Ocak 2020 - 22:38 www.finansgundem.com

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun "Yüzyılın Anlaşması" olarak duyurdukları Orta Doğu Planı'na tepki gösterdi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ile birlikte açıkladığı 'Yüzyılın Anlaşması'na Filistin tarafından tepki geldi. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Trump'ın 'sözde' barış planını reddettiklerini açıklarken, Hamas, "Kudüs'e dair söz konusu planların 'agresif' ve 'safsata' olduğunu" belirtti.

Abbas, konuya ilişkin ilk açıklamasında Trump'ın açıkladığı planı 'sözde' barış olarak nitelerken, "Halkımız bu planı tarihin çöplüğüne atacak" dedi.

Hamas yetkilisi Sami Ebu Zuhri, "Trump'ın açıklaması agresif bir açıklama ve büyük bir öfke yaratacak. Trump'ın Kudüs'e dair açıklamaları safsatadan ibaret ve Kudüs her zaman Filistinlilerin olacak. Filistinliler bu anlaşmaya karşı çıkacak ve Kudüs her zaman Filistinlilere ait olarak kalacak" dedi.

Lübnan Hizbullahı ise Trump'ın açıkladığı planı 'Yüzyılın utancı' olarak nitelerken, barış planının birçok Arap devletinin 'suç ortaklığı ve ihaneti' olmadan gerçekleşmeyeceği kaydedildi.

Donald Trump 'Yüzyılın Anlaşması'nı açıkladı

AK Partili Numan Kurtulmuş'tan Trump'a tepki

'Yüzyılın Anlaşması' Filistinlileri sokağa döktü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)