BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMahkeme başkanına rüşvet gözaltısı----

Mahkeme başkanına rüşvet gözaltısı

Mahkeme başkanına rüşvet gözaltısı
19 Nisan 2017 - 10:39 www.finansgundem.com

3.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olan Hakim H.A. hakkında Sulh Ceza Hakimi olduğu dönemde verdiği tahliye kararı karşılığında para istediği iddiası ile ilgili olarak gözaltına alındı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. Bir avukatın ihbarı üzerine İstanbul Anadolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı H.A hakkında soruşturma başlatılarak rüşvet alırken suçüstü yapıldı.

Hürriyet'in haberine göre Sulh Ceza Hakimi olduğu dönemde verdiği tahliye kararı nedeniyle 100 Bin TL rüşvet isteyen hakim H.A, paranın Pendik’te avukat olan S.B’nin bürosuna getirilmesini istedi.

Önceden seri numaraları alınmış 50 bin doları F.İ, Pendik’teki avukatlık bürosuna getirdi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcıvekili Abdurrahman Üşenmez ve polisler binaya girerek hakim H.A ve avukat S.B’ye suçüstü yaparak gözaltına aldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)