BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin"Mahalle"de neler oluyor!----

"Mahalle"de neler oluyor!

Mahallede neler oluyor!
19 Nisan 2013 - 10:17 www.finansgundem.com

İstanbul gece hayatının deli dolu mimarlarından kabul edilen İzzet Çapa ile City’s alışveriş merkezi arasında neler oluyor

Alışveriş merkezinde, Limonata isimli restoran-cafe’yi açan, İzzet Çapa, daha sonra ‘Mahalle’ adı verilen eşi görülmemiş bir projeye soyunmuştu. Yaklaşık bir yıl önce alışveriş merkezinin sergi alanı olarak ayrılan üst katına ‘Mahalle’ kuran İzzet Çapa, hem Limonata’yı kapatıyor hem de Mahalle’den çekiliyor.
Bir süredir İzzet Çapa’nın, alışveriş merkezinin sahipleriyle sıkıntı yaşadığı dedikoduları yayılıyordu. Dün Twitter’da Limonata’yı kapatacağını ve Nişantaşı’nda bir caddeye taşıyacağını doğrulayan Çapa’nın ayrılışı ‘Mahalle’de gerginlik yarattı.
Hürriye'ten Demet Cengiz'in haberine göre, İzzet Çapa ve alışveriş merkezi arasında ilk soğuk savaşın havalandırma ve koku probleminin çözülmemesi üzerine başladığı konuşuluyor. Ardından Mahalle’de İzzet Çapa’nın yetkisi altında toplanan tanıtım ve etkinliklere yönetimin sürekli olarak müdahale ettiği kulağa gelen ilk bilgiler arasında.
Alışveriş merkezi yönetiminin, bütün yetkileri kendi bünyelerinde toplamaya çalışması ise İzzet Çapa ve ekibiyle gerginliğe, akabinde de işlerin aksamasına yol açmış. Tüm kararları City’s yönetimi alırken, bunu Mahalle’deki esnafa, İzzet Çapa’nın kararıymış gibi yansıtması ise iplerin kopmasına neden olmuş.
MAHALLE BENİM ÇOCUĞUMDU
İzzet Çapa’nın yakın çevresine “Mahalle benim çocuğumdu. Kendi çocuğum üzerinde söz hakkı bırakmadılar” dediği öğrenildi. Mahalle sakinlerinden yani esnaftan aldığımız bilgiye göre, İzzet Çapa ile ilişkiler kesildiğinden bu yana işler yüzde 30 gerilemiş.
6.5 MİLYON EURO YATIRIM
İzzet Çapa’yla yaptığımız röportajda, 2500 metrekare alanda kurulacak mahallenin 6.5 milyon euro’ya mal olacağını söylemişti. İzzet Çapa bir yıl önce şu bilgiyi vermişti: “Mahalle’de mahallenin terzisi, berberi, bekçisi, kasabı, balıkçısı, kebapçısı, her şey olacak. Bu mahallenin muhtarı da mahallenin delisi de bulunacak. Mahallenin muhtarı benim. Galiba mahallenin deliliği de bana kalacak.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)