BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMaduro: ABD eşime para teklif etti----

Maduro: ABD eşime para teklif etti

Maduro: ABD eşime para teklif etti
14 Ocak 2021 - 15:30 www.finansgundem.com

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ilginç bir açıklamaya imza attı. Maduro, ABD'nin eşine rüşvet vererek, "Parayı al, Maduro'dan boşan" dediğini öne sürdü.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'dan ilginç bir açıklama geldi. Maduro, ABD hükümetinin eşine rüşvet vererek yuvasını yıkmaya çalıştığını iddia etti.

Ulusa sesleniş konuşması yapan 58 yaşındaki Maduro, Trump’ın Venezuela Özel Danışmanı Elliott Abrams’ın teklifi bizzat 64 yaşındaki Cilia Flores’e ilettiğini söyledi.

AİLE KURUMUNA BİLE SAYGI DUYMUYORLAR

Maduro, “Elliott Abrams, Cilia’ya benden ayrılmasını, beni terk etmesini ve başka bir ülkeye taşınmasını teklif etti. Bunun karşılığında sonsuza kadar mutlu yaşayabileceği bir para vereceğini söyledi. Onlar aile kurumuna bile saygı duymuyorlar. Eşim de kibarca gülümseyip onları göndermiş” dedi.

Geçen ay yapılan seçimlerle milletvekili seçilen Flores’in seçimden zaferle ayrılması tepki çekmişti. ABD yönetimi, bir süredir Venezuela liderini “narko-terörist” olarak tanımlarken, resmi olarak devlet başkanı olarak görmediğini duyurmuştu. 2019’da Washington yönetimi Maduro’nun görevi bırakması çağrısında bulunmuş fakat Maduro bu çağrıyı yanıtsız bırakmıştı.

Almanya ekonomisinde 11 yıl sonra küçülme

 

Goldman Sachs: Kripto para birimlerinin benimsenmesi zaman alacak

 

AKM inşaatının yüzde 80'i tamamlandı

 

İstanbul'a yılın ilk karı düştü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)