BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMadonna, Kovid-19’u atlattığını açıkladı----

Madonna, Kovid-19’u atlattığını açıkladı

Madonna, Kovid-19’u atlattığını açıkladı
07 Mayıs 2020 - 14:16 www.finansgundem.com

Ünlü şarkıcı Madonna, Fransa'nın başkenti Paris'teki konserleri sırasında, korona virüse yakalandığını ancak hastalığı atlattığını, şu an sağlıklı ve iyi olduğunu belirtti.

Son günlerde sağlığıyla ilgili çıkan iddialara açıklık getirmek amacıyla Instagram hesabından paylaşımda bulunan Madonna, "Bu virüsün doğasıyla ilgili kendi araştırmasını yapmak yerine sansasyonel manşetlere inanmayı tercih edenlere bazı şeyleri netleştirmek için söylüyorum: ; Ben şu an hasta değilim" diye yazdı.

 

'Kovid-19 havasını soluyacağım' demişti

61 yaşındaki şarkıcı, geçen hafta yaptığı paylaşımda, "Geçen gün test yaptırdım ve antikorlarım olduğunu öğrendim. O yüzden yarın dışarı çıkıp araba süreceğim, pencereyi açacağım ve Kovid-19 havasını soluyacağım. Evet. Umarım güneş parlıyordur" ifadelerini kullanmıştı.

“Antikor testin pozitif çıktığında, bunun anlamı, sende virüs VARDI ki açık bir şekilde Paris turumun sonunda geçen 7 hafta boyunca gösteride bulunan birçok sanatçıyla beraber ben de hastaydım" diyen Madonna, şunları ekledi:

"O zaman hepimiz ağır bir grip geçirdiğimizi düşündük. Şükürler olsun ki şimdi hepimiz sağlıklı ve iyiyiz. Umarım bu, sürü psikolojisiyle hareket edenlere durumu netleştirmiştir”.

Daha önce korona virüse aşı bulunması için 1.1 milyon dolar bağış yapan Madonna, salgın nedeniyle Fransa turu sırasında Paris'teki iki gösterisini iptal etmek zorunda kalmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)