BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMacron'un aşı sertifikasını paylaşan doktor meslekten uzaklaştırıldı----

Macron'un aşı sertifikasını paylaşan doktor meslekten uzaklaştırıldı

Macron'un aşı sertifikasını paylaşan doktor meslekten uzaklaştırıldı
19 Eylül 2023 - 23:08 www.finansgundem.com

Macron'un aşı sertifikasını sosyal medyada paylaşarak ülkede hastaların kişisel bilgilerine rahatça ulaşılabildiğini göstermek isteyen doktor 15 gün meslekten uzaklaştırma cezası aldı.

Fransız Egora sitesinin haberine göre, Hauts-de-France bölgesindeki Hekimler Birliği, Outreau'da pratisyen hekim olan Michael Rochoy'a, 2021'de Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un aşı sertifikasını araştırdığı ve sosyal medyada paylaştığı için 15 gün meslekten uzaklaştırma cezası uyguladı.

Karar gereği Rochoy, 1-16 Kasım tarihlerinde mesleğini icra edemeyecek ve bu sürede planlanan 42 hastanın sağlık randevusunu iptal etmek zorunda kalacak.

Cezanın gerekçesi olarak Rochoy'ın 'etik yükümlülükleri ihlal ettiği' gösterildi.

Rochoy, 2021'de Macron aşı sertifikasını araştırmış ardından sosyal medyada yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının sadece isim, soy ismi ve doğum tarihi bilgileriyle herhangi bir hastanın sağlık bilgilerine kolayca ulaşabildiğini anlatmış, buna kanıt olarak Macron'un aşı dosyasından çektiği kareleri paylaşmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)