BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMacron'dan seçim öncesi dev miting----

Macron'dan seçim öncesi dev miting

Macron'dan seçim öncesi dev miting
02 Nisan 2022 - 23:59 www.finansgundem.com

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken, yeniden aday olan Emmanuel Macron, ülkenin başkenti Paris’te seçim mitingi düzenledi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülkede 10 ve 24 Nisan tarihlerinde 2 tur şeklinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde miting düzenledi.

Fransa'nın başkenti Paris'teki La Defense Arena’da düzenlenen mitinge yaklaşık 30 bin kişi katılırken, Cumhurbaşkanı Macron 2 saat 10 dakika süren bir konuşma yaptı.

Macron konuşmasında, cumhurbaşkanı adayı olan ve ülkedeki emeklilik yaşını 60’a düşürme sözü veren aşırı sağcı Marine Le Pen ve aşırı sol aday Jean Luc Melenchon hakkında, “Emeklilik yaşını 60'a ya da 62’ye indireceğim, her şey düzelecek diyenlere inanmayın. Bu doğru değil. Daha fazla çalışmak zorunda kalacağımız gerçeğini saklamıyorum” dedi. Macron mitingde ayrıca öğretmenler ve hemşireler için alkış istedi.

Fransa sandık başına gidiyor: Anketlerde kim önde?

 

Macron'dan Putin'e: Rus gazının ruble ile ödenmesi imkansız

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)