BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporLyon başkanından skandal sözler----

Lyon başkanından skandal sözler

Lyon başkanından skandal sözler
14 Nisan 2017 - 05:28 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın rakibi Lyon'un başkanı Aulas, İstanbul'daki rövanş maçının seyircisiz oynanması için UEFA'ya başvuracaklarını söyledi

Lyon-Beşiktaş maçı Türk taraftarlar ile Fransız taraftarların yaşadığı tartışma nedeniyle 1 saat gecikmeli başlamış ve yaklaşık 2 bin taraftar sahanın içine girmişti.

Beşiktaş'ın son dakikada Fabri'nin hatasıyla 2-1 kaybettiği mücadele sonrası Olympic Lyon başkanı Jean-Michel Aulas, 20 Nisan Perşembe günü oynanacak rövanş mücadelesi için UEFA'ya seyircisiz oynanması hususunda başvuru yapacaklarını söyledi.

İŞTE LYON BAŞKANININ AÇIKLAMALARI

İstanbul'daki rövanşın seyircisiz oynanması adaletli olur. İstanbul'daki rövanş için endişe duyuyoruz. Futbolcuların sağlığı adına endişe duyuyoruz. UEFA gerekeni yapmalı. UEFA bu duruma dahil olmalı. Rövanş için gerekenleri yapmalı. Görünen o ki Beşiktaş yönetimi, maça girme hakkı olmayan kişilere bilet sattı. Bugün tribünde çok fazla insan yaralandı. Çok sayıda Beşiktaş taraftarı biletleri olmamasına rağmen içeri girdiler.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aydın14 Nisan 2017 11:10

    Ne konuşuyor bu şaşkın.Kendi sahalarında güvenliği sağlayamıyorlar kabahatide Beşiktaş seyircisine atıyorlar.Tipik çıkarcı ve ben merkezli avrupa medeniyeti zihniyeti.

  • yeniçeri14 Nisan 2017 09:14

    SANKİ STAD BİZİMMİŞ GİBİ KONUŞUYOR.