BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinLüks otomobil fiyatına İngiliz atı----

Lüks otomobil fiyatına İngiliz atı

Lüks otomobil fiyatına İngiliz atı
18 Ekim 2017 - 12:38 www.finansgundem.com

Türkiye'de bireysel olarak ilk kez Sadun Oktav tarafından organize edilen Safkan İngiliz Yarış Atı Müzayedesi 21 Ekim Cumartesi günü Adana Atlı Spor Kulübü'nde düzenlenecek

Türkiye'de bireysel olarak ilk kez Sadun Oktav tarafından organize edilen Safkan İngiliz Yarış Atı Müzayedesi 21 Ekim Cumartesi günü Adana Atlı spor Kulübü'nde düzenlenecek. Yurt içi ve yurt dışından pek çok alıcının katılacağı müzayedede ünlü atların tayları 10 ile 300 bin lira arasında alıcı bulacak.

Bireysel olarak Türkiye'de ilk kez Sadun Oktav tarafından geçtiğimiz yıl organize edilen Safkan İngiliz Yarış Atı ve Damızlık Müzayedesinde satılan pek çok tay önemli yarışlarda birincilik etti.

Oktav, tecrübelerinden aldığı referanslar ile müzayedenin ikincisini düzenlediğini aktardı. Toplamda 52 tay ve damızlığın satışa sunulacağını aktaran Sadun Oktav, Victory Gallop, Lion Heart, Cuvee, Kaneko, Perfect Storm gibi ünlü İngiliz safkan temsilcilerinin taylarının 300 bin liraya kadar alıcı bulacağını dile getirdi.

Müzayedenin 21 Ekim Cumartesi günü Adana Atlı Spor Kulübü'nde düzenleneceğini bildiren Sadun Oktav, "Bir şampiyona sahibi olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)