BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakLondra’nın en pahalı evi satılıyor----

Londra’nın en pahalı evi satılıyor

Londra’nın en pahalı evi satılıyor
11 Ekim 2022 - 10:02 www.finansgundem.com

Knightsbridge bölgesindeki ikonik evlerden biri olan dünyanın en pahalı konutları listesinde yer alan mülk 3 yıl önce 232 milyon dolara satılmıştı.

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Londra'nın en pahalı ve dünyanın en pahalı evlerinden biri daha satışa çıkarıldı.

Londra merkezindeki Knightsbridge bölgesindeki ikonik ev Çinli milyarder, Hui Ka Yan ailesine ait. Aile Asya’nın ikinci en büyük inşaat şirketi olan emlak devi China Evergrande Group'un sahibi.

5 bin 600 metrekarelik tarihi rezidans, 19. yüzyılın ortalarında inşa edildi. İlk başta dört farklı bina olarak inşa edilmiş olmasına rağmen, daha sonra bunların birleştirilerek tek bir malikaneye dönüştürülmüş.

İçerisinde yüzme havuzu, kapalı otoparkı, birkaç asansör ve altın varaklı duvarları var. Tüm pencereleri de kurşun geçirmez özelliğe sahip.

Hui Kan Yan'ın, Hyde Park’a bakan 45 odalı özel sarayı 210 milyon £ (232 milyon dolar) karşılığında Nisan 2020'de satın almıştı.

Hui’nin şirketi, Evergrande 300 milyar dolarlık borcu temerrüde düştüğünde, varlıklarını satışa çıkarmaya başlamıştı. Hui. son zamanlarda şirketinin borçlarını ödemek için sanat eserleri de dahil olmak üzere bir dizi varlık satmak zorunda kaldı. Üstelik, diğer Çinli emlak şirketlerinin aksine, Evergrande devletin yardımıyla kurtarılmayı reddetti.

Londra’nın yeni sahibi Hindistan vatandaşları

 

Londra'da kiralarda 5 yılın en hızlı artışı

 

İngiltere'de emlak sektörüne can verecek tasarı

 

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 10 arttı

 

İngiltere'de kiralarda ihale dönemi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)