BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLondra'da siyahi aktivist kadın başından vuruldu----

Londra'da siyahi aktivist kadın başından vuruldu

Londra'da siyahi aktivist kadın başından vuruldu
24 Mayıs 2021 - 01:39 www.finansgundem.com

İngiltere'de siyahi haklarını savunan Sasha Johnson, başından silahla vurularak ağır yaralandı. Johnson'ın son günlerde çok sayıda tehdit aldığı öne sürüldü

İngiltere'de "Siyahilerin Hayatı Değerlidir" gösterilerine liderlik etmesiyle tanınan ve 'Oxfordlu Kara Panter' denilen Susha Johnson, Londra'da uğradığı silahlı saldırı sonucu başından ağır şekilde yaralandı. Aktivist Johnson'ın bir süredir ölüm tehditleri aldığı açıklandı.  

İngiltere'de siyahilerce kurulan İnsiyatif Al Partisi'nden (Take the Initiative Party) yapılan açıklamada, Johnson'ın Londra'da acımasız bir saldırıya uğradığı ve silahla başından vurulduğu belirtildi.

Açıklamada, yoğun bakımda tedavi gören 2 çocuk annesi 26 yaşındaki aktivistin durumunun kritik olduğu belirtilerek, "Saldırı, aktivizminin bir sonucu olarak çok sayıda ölüm tehdidinin ardından bu sabah erken saatlerde gerçekleşti." ifadesi kullanıldı.

Polis, geçen yıl yapılan "Siyahilerin Hayatı Değerlidir" gösterilerine liderlik etmesiyle tanınan Johnson'a yönelik saldırıyla ilgili bilgisi olanlardan yardım istedi.

Dedektif Jimi Tele, İngiliz basınında yer alan açıklamasında, "Hepimiz bu genç kadının iyileşmesini umuyoruz. Soruşturmamız erken aşamada ve (saldırının) şartları belirlemek için soruşturma yapılıyor." ifadesini kullandı.

Tele, olası şüpheli bir durum için bölgede yaşayanlardan kapı zili veya araç kamerası görüntülerini kontrol etmelerini isteyeceklerini açıkladı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aa24 Mayıs 2021 08:17

    Herkes isini uapsin. Tak beline silah, kisisel adalet dagit... varsa dorun , adalet ortaya cikartir. Devletler aradi soyadrt bu. Ulke katisyirmaya. O haksiz vur, bu halki vur. Yahu Allah misinda, herlesi aurisyorip adalet veriyon

  • Rakisever24 Mayıs 2021 03:17

    Siyahi beyazı yok hakeden ölür keske gezide kalabalıgı kıskırtan teroristleri vursalardı