BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLondra'da havalimanında alarm!----

Londra'da havalimanında alarm!

Londra'da havalimanında alarm!
05 Mayıs 2017 - 12:39 www.finansgundem.com

İngiltere'nin başkentinde bulunan ünlü havalimanındaki üç numaralı terminalde, Türkiye'den gelen bir terör şüphelisi yakalandı. Reuters, uçuşların bir süre askıya alındığını son dakika olarak duyurdu.

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan ünlü Heathrow Havalimanı, bir süre uçuşlara kapatıldı. Reuters haber ajansı, havalimanındaki üç numaralı terminalin bir süre kapatılmasını son dakika olarak duyurdu.

Heathrow sözcüsü yaptığı açıklamada "Terminal 3'teki uçuşlarımız güvenlik sorunu nedeniyle kısa bir süre askıya alındı. Seyahatleri etkilenen tüm yolculardan çok özür dileriz" dedi.

İngiliz basını, Türkiye'den gelen bir uçaktaki terör şüphelisinin gözaltına alındığını ve uçuşların bu yüzden askıya alındığını bildiriyor.

30 yaşındaki yolcu dün gece Londra'ya indi ve polis anında harekete geçti. Söz konusu yolcu, terör saldırısı hazırlığı yapmak ve terör eğitimi almakla suçlanıyor. Yakalanan şüpheli polis merkezinde sorgulanıyor.

Yerel medya, polislerin Londra'nın doğusundaki bazı adreslerde arama yaptığını aktardı.

Şüphelinin bindiği uçak, yeniden İstanbul'a doğru havalandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)