BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakLondra'da daire fiyatları 10 yılın en düşük seviyesinde----

Londra'da daire fiyatları 10 yılın en düşük seviyesinde

Londra'da daire fiyatları 10 yılın en düşük seviyesinde
29 Ocak 2024 - 07:50 www.finansgundem.com

Londra'daki evler 2014'ten bu yana en uygun fiyatlı hale geldi. Konut fiyatları 2016'dan bu yana sadece %13 yükseldi

Online satış portalı Zoopla'nın verilerine göre Londra'daki evler 2014'ten bu yana en uygun fiyatlı evler haline geldi, ancak düşük performanslarına rağmen hala İngiltere'deki kazançlara göre açık ara en pahalı evler konumunda.

Londra'daki evler, 2016'daki zirve noktasında 15 katın üzerindeyken şimdi bir İngiliz işçinin ortalama kazancının 13 katına mal oluyor. İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılmasının yanı sıra vergi değişiklikleri ve ev fiyatları ile ücretlerdeki değişimler bu düşüşte etkili oldu.

Rakamlar, ev fiyatlarını birçok genç alıcı için ulaşılamaz hale getiren fahiş büyümenin ardından Londra piyasasının yavaş yavaş soğuduğunu gösteriyor. Satın alınabilirliğin artması, son yedi yılda daha düşük işlem ve daha zayıf konut fiyatı artışı görülen başkentte talebin toparlanmasına yardımcı olabilir.

Londra'daki emlak piyasası, Brexit ve pandemi sonrası değişen çalışma düzeninin yanı sıra yatırımcıları ve yabancı alıcıları hedef alan vergi kısıtlamasından da etkilendi. Zoopla'ya göre Londra'daki konut fiyatları 2016'dan bu yana sadece %13 artarken, Birleşik Krallık'taki artış %34'te kaldı.

Londra sokaklarında saat hırsızlığı: 6 ayda 4 milyon sterlin!

 

Londra için korkutan 2060 senaryosu!

 

Türk ve İngiliz iş dünyası Londra'da buluştu

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)