BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinLollapalooza Festivali geri dönüyor----

Lollapalooza Festivali geri dönüyor

Lollapalooza Festivali geri dönüyor
19 Mayıs 2021 - 17:11 www.finansgundem.com

Chicago bu yaz bir kez daha rock yapmaya hazır. Şehirde Kovid vakaları düşerken meşhur Lollapalooza Müzik Festivali, 29 Temmuz - 1 Ağustos arasında tam kapasite ile Michigan Gölü kıyılarına geri dönüyor.

Her yıl yaz aylarının gözde festivali olarak gerçekleşen Lollapalooza, geçtiğimiz yıl corona virüsü önlemleri kapsamında iptal edilmişti. Dünyaca ünlü festival, bu yıl Chicago’da düşen Kovid vakalarıyla birlikte yeniden hayat buluyor.

Belediye Başkanı Lori Lightfoot bir haber bülteninde, “Chicago’da, Lollapalooza kelimesi her zaman yaz, harika müzik ve dört günlük unutulmaz eğlence ile eşanlamlı olmuştur” diyerek festivalin gelenekselleşmesine dikkat çekti.

Organizatörler, Grant Park’taki dört günlük festivale giriş için ,Kovid-19 aşısı yaptırılması ya da negatif test sonuca sahip olunması gerektiğini belirtti.

1991’de başlayan festivalde her yıl; sekiz ayrı sahnede 170 alternatif rock, hip-hop ve elektronik performans sergilenirken, yaklaşık 100.000 izleyici katılım gösteriyor.

Sağlık yetkilileri, şehirdeki azalan corona virüsü vakaları nedeniyle festivalin gerçekleşmesi konusunda kendilerini rahat hissettiklerini söylediler.

Müzikseverleri yıkan karar: Sziget Festivali iptal

 

Burning Man Festivali korona virüs engeline takıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)