BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiLG’den esrarengiz davet----

LG’den esrarengiz davet

LG’den esrarengiz davet
17 Nisan 2013 - 17:38 www.finansgundem.com

LG, 1 Mayısta New York'da düzenlenecek olan etkinlik için ilginç bir davet gönderdi


Samsung’un ardından Güney Kore’nin promosyona büyük yatırımlar yapmaya başlayan bir diğer elektronik devi LG, 1 Mayıs’ta New York’ta düzenlenecek etkinlik için davet dağıtıyor. Ancak esrarengiz davette belli bir tarih ve mekan bulunmadığı gibi, tanıtılacak ürün veya yeniliğin ne olduğu da bilinmiyor.
Optimus G ve G Pro ile akıllı telefon sektöründe iPhone 5 ve Galaxy S4’e karşı mücadele verecek olan LG, 1 Mayıs’ta yapacağı etkinlik için esrarengiz bir davetiye yolladı.
Mashable sitesinin haberine göre, 'Share the Genius' başlığı altındaki davet, ABD’de satışa sunulacak Optimus G Pro akıllı telefonunun tanıtımına işaret ediyor. Şubat ayında Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2013) tanıtılan Optimus G Pro, Galaxy S4 ve iPhone 5’in en büyük rakibi olacak cihazlardan biri olarak kabul ediliyor.
G Pro, 5.5 in. (14 cm) ekran genişliğine ve full HD ekrana sahip. Bu büyüklük, Samsung’un S-Pen kalemi kullanan Galaxy Note II telefonuyla anı. 1.7 GHz dört çekirdekli Snapdragon işlemci kullanan G Pro, 13 megapiksel kamerasıyla öne çıkıyor. Android işletim sistemiyle çalışan telefon 2 GB RAM ve 32 GB da dahili belleğe sahip.
Samsung’a Galaxy S4 tanıtımı öncesi yaptığı kötü sürprizle promosyon alanında taviz vermeyeceğini gösteren LG, New York’taki etkinliğiyle teknolojisini sunarken rekabet gücünü de artırdığını göstermeyi amaçlıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)