BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuzey Kore'ye 'akıllı ol' çağrısı----

Kuzey Kore'ye 'akıllı ol' çağrısı

Kuzey Kore'ye 'akıllı ol' çağrısı
18 Mart 2013 - 22:27 www.finansgundem.com

ABD Kuzey Kore´yi bir kez daha uyarıp, Güney Kore´ye askeri desteğin devam edeceğini belirtti

ABD, nükleer saldırı tehdidinde bulunan Kuzey Kore´yi bir kez daha uyarırken, Güney Kore´ye de askeri desteğin devam edeceği sözünü verdi.
Resmi ziyaret için Güney Kore´nin başkenti Seul´da bulunan Savunma Bakanı Yardımcısı Ashton Carter, Pyongyang yönetiminin tehditlerinin Washington ile Güney Kore arasındaki askeri işbirliğini daha da güçlendirmekten başka bir amaca hizmet etmeyeceğini söyledi.
ABD´nin nükleer silahı bulunmayan Güney Kore´nin kendisini korumak için "nükleer şemsiye" oluşturmasına yardımcı olacağını belirten Carter, ABD´deki bükçe kesintilerinin Güney Kore ile askeri ilişkileri etkilemeyeceğini sözlerine ekledi.
Üçüncü nükleer denemesini 12 Şubat´ta yapan Kuzey Kore´yi cezalandırmak için uygulanacak yeni yaptırım paketi taslağı üzerinde ABD ve Çin arasında anlaşma sağlandığının duyurulmasının ardından Pyongyang yönetimi, ABD´ye karşı nükleer saldırı tehdidinde bulunmuştu.
Pyongyang, Kuzey Kore´ye karşı savaş başlatmaya çalışmakla suçladığı ABD´ye "önleyici nükleer saldırı" düzenleme hakkını kullanacağını açıklamıştı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)