BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuzey Kore lideri Kim özel treni ile Habarovsk'a gidiyor----

Kuzey Kore lideri Kim özel treni ile Habarovsk'a gidiyor

Kuzey Kore lideri Kim özel treni ile Habarovsk'a gidiyor
15 Eylül 2023 - 03:03 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un özel treni ile Habarovsk bölgesine doğru yola çıktı.


Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un özel treni, Putin ile Vostoçniy Uzay Üssü'nde gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Habarovsk'a doğru hareket etti.

Kuzey Kore liderinin Komsomolsk-na-Amure kentindeki "Sukhoi" savaş uçaklarının üretildiği uçak fabrikasına da uğraması bekleniyor.

Putin daha önce Rus medyasına yaptığı açıklamada, Kim'in uçak fabrikasını ziyaret etmek için Komsomolsk-on-Amur'a uçacağını ve zirvenin ardından Rusya'nın Pasifik Donanmasını görmek üzere Vladivostok'a gideceğini söylemişti.

Fakat Kim'in uzay merkezinin 1170 kilometre doğusundaki Komsomolsk-on-Amur'a gitmek için trenini kullandığı anlaşılıyor.

Kim-Putin görüşmesi

Kim, Putin ile dün Rusya'nın Amur bölgesindeki Vostoçniy Uzay Üssü'nde görüşmüştü.

Yeni üsteki tesisleri gezen iki lider, "Angara" uzay roket kompleksi fırlatma aracının montaj atölyesi, "Soyuz-2" uzay aracının fırlatma kompleksi ve "Angara" aracı için yapım aşamasında olan fırlatma kompleksini incelemişti.
Kim, Rusya'nın uzay gücü oluşturma konusundaki bugününü ve geleceğini kendi gözleriyle gördüğünü belirterek, çok özel bir zamanda uzay gücünün tam kalbinde, Rusya'da bir toplantı gerçekleştirdiklerini söylemişti.

Kim ile müzakereleri "verimli" olarak nitelendiren Putin de bölgedeki durum ve ikili ilişkiler konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını belirtmişti.

NASA'dan 'ufo' açıklaması

 

Kolombiya'da 5,1 büyüklüğünde deprem

 

Almanya: Karabağ'daki seçimi tanımıyoruz

 

Erdoğan: Türkiye'yi yaşanmaz bulanlar Türkiye'yi yaşanmaz kılanlardır

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)