BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuveyt Türk KOBİ'lerin ihtiyaçlarını biliyor----

Kuveyt Türk KOBİ'lerin ihtiyaçlarını biliyor

Kuveyt Türk KOBİ'lerin ihtiyaçlarını biliyor
28 Mart 2018 - 14:05 www.finansgundem.com

Kuveyt Türk KOBİ'lere ilişkin olarak her alanda desteğini sürdürüyor

Geniş ürün ve hizmet yelpazesiyle KOBİ’lerin ihtiyaçlarına çözüm sunan Kuveyt Türk, "Size Özel KOBİ Paketi’ni yeni reklam kampanyasıyla tanıtıyor. Her KOBİ’nin işinin ve ihtiyacının başka olduğunun vurgulandığı reklam filminde, Kuveyt Türk’ün her işletmeye özel sunduğu çözüm paketleri, baba mesleğini farklı biçimlerde yaşatan üç kardeş üzerinden anlatılıyor.

Kuveyt Türk, her KOBİ’nin ihtiyacının başka olduğu bilinciyle geliştirdiği ‘Size Özel KOBİ Paketi’ni yeni reklam filmiyle anlatıyor. Reklam filminde Kuveyt Türk’ün her işletmenin ihtiyacına özel çözüm paketleri, yoğurtçu bir babanın Kayhan, Orhan ve Burhan adlı üç oğlunun hikâyesiyle ekrana taşınıyor.

Reklamda, büyük kardeş Burhan baba mesleğini olduğu gibi yaşatırken, “Yoğurdumu günlük yaparım, az yaparım” diyor. Yenilikçi küçük kardeş Kayhan, babasından öğrendiği yoğurdu yeni çeşitlerle zenginleştiriyor. Ortanca kardeş Orhan ise babasının eşsiz yoğurdunu kombine tesisinde üretiyor ve memleketin her yerine gönderiyor. Üç kardeş arasındaki ‘en iyi yoğurt benim’ rekabeti finalde Kuveyt Türk KOBİ uzmanının “Her yiğidin yoğurt yiyişi başka. Çözüm planı da başka. Hepinizinkini hazırladım. Uğrayacağım sırayla” yorumuyla tatlıya bağlanıyor.

Gram İstanbul imzasını taşıyan reklam filmi, Kuveyt Türk’ün müşterilerine hangi sektörde, hangi büyüklükte, hangi bölgede iş yaparsa yapsın ihtiyacına en uygun paketi sunduğuna vurgu yapıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)